meliszka Napisano 19 Kwietnia 2011 Napisano 19 Kwietnia 2011 Śniło mi się ostatnio, że nadchodzi koniec świata i wielka fala mnie zalewa aż tonę. Nie wiem czy powinnam to interpretować jako fale, czy jako tonięcie, czy jako sam koniec świata. Proszę o pomoc. Cytuj
monmoon Napisano 19 Kwietnia 2011 Napisano 19 Kwietnia 2011 tez mialam kilk asnow o koncu swiata fala,toniecie to jedno i to samo woda ktora jestes zalana a to sa emocje .tak wiec ogolnie ujelabym ze jakies emocje cie zalewaja i chcialabys zeby cos diametralni esie zmienilo ,lub zywczajnei sie zmieni:) kurcze ,latwo jest mi interpretowac wlasne sny bo znam swoja podsiadomosc;) twoje to twoj e,najlepije nauczyc sie czytac co masz w glwoie zwyczajnie;) Cytuj
Sephira Napisano 20 Kwietnia 2011 Napisano 20 Kwietnia 2011 Najwidoczniej zbliża się nieuchronnie coś, czego się obawiasz. Jakiś termin, zdarzenie, coś czego chciałabyś uniknąć. monmoon ma racje - woda może symbolizować emocje, nad którymi ciężko Ci zapanować. Postaraj się nie martwić się na wyrost, bo w ten sposób się wykończysz Pozdrawiam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi