Skocz do zawartości

Prośba o pomoc w interpretacji - Kwadrat przeznaczenia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Rozłożyłem sobie karty według rozkładu "Kwadrat przeznaczenia". Wygląda on tak:

Jesli wrózysz sobie-wyjmij z talii damę kier, gdy mężczyźnie króla kier.Karty potasuj siedem razy i przelóż trzy razy lewą reką do siebie.Następnie wyciągnij 14kart.Układaj je w kolejnosci pokazanej na schemacie i odczytuj zawsze od lewej strony.Karty 6,2,8 mówią o planach i marzeniach,7 i 9-ukazują osobiste problemy,14,5 i 15-dotyczą domu i rodziny,11,3 i 13-wróżą niespodzianki,dobre i złe,12,4 i 10-zapowiadają to, co się niedługo wydarzy.

**************6*2*8***************

***11*3*13* 7*dama kier*9*12*4*10*****

*************14*5*15******************

6,2,8 - 7 trefl, As karo (o), 7 karo (o)

Polepszenie sytuacji finansowej i relacji z bliskimi, partnerstwo lub podjęcie ważnej decyzji?

7 i 9 - Król pik, Walet pik

Tu nie mam pomysłu na interpretację.

14,5 i 15 - 8 trefl (o), 7 kier, Dama karo (o)

Rozłam w rodzinie spowodowany narodzinami dziecka?

1,3 i 13 - Dama pik (o), 8 kier (o), 8 karo (o)

Propozycja pracy?

12,4 i 9 - Dama trefl (o), 9 trefl (o), 9 karo

Nastąpi jakiś wyjazd?

Proszę o pomoc, gdyż jak widać mam spore trudności. Dziękuję.

• 1 miesiąc temu...
Gość paulinqa123
Napisano

Witaj, dopiero się ucze i zaczynam z kartami ale spróbuje Ci pomoc

6,2,8,- masz nadzieje na znalezienie w miare dobrze płatnej pracy

7,9- wydaje mi się że masz jakies kary do zapłacenia albo mandaty i na to potrzebujesz tez pieniędzy, może też jakichś wrogów masz?

14,5,15- sądze że masz dobre układy w rodzinie i w domu, że wszystko jest okey ,może wczesniej byly jakies kłotnie (może z młodszą siostrą? jesli ją masz) ale chyba teraz nastepuje pogodzenie sie

11,3,13-ciągle wychodzą mi jakieś kłopoty z dzieckiem,albo rozstanie/kłotnie rodziców? i źle zainwestowane pieniądze albo faktycznie ta nowa praca.. no nie wiem, dobrze by było żeby ktos doswiadczony sie wypowiezdział

12,4,9-pomyślność w pracy (byc moze tej nowej), w koncu zdobedziesz pieniadze

• 4 tygodnie później...
Napisano

matko chłopie skąd ty bierzesz znaczenia tych kart?

6,2,8 - Chciałbyś znaleźć dobrze płatną pracę,a le na tą chwilę się na to nie zapowiada. Twoja sytuacja finansowa, pogorszy się na chwilę, ale potem niespodziewanie skoczy.

7,9 - Długi, jakieś długi nie są spłacone. ewentualnie w ostateczności, coś nie zostało dopilnowane przez Ciebie i sprawa może trafić do jakiegoś urzędu.

14,5,15 - Kobieta z dalszej rodziny nie może zajść w ciążę, co wprowadza ją w większa frustrację. Te karty mówią o poważnych problemach zdrowotnych tej kobiety (sprawy kobiece), o których ona jeszcze nie wie.

1,3,13 - Tutaj to akurat brak pracy wychodzi, ale i prócz tego kłótnie. ta kobieta, to jakaś Twoja znajoma z która będziesz miał dość ostrą wymiane zdań.

12,4,9 - Owszem pieniądze. Ale Ty ich nie zarobisz, a dostaniesz najprawdopodobniej od matki, czy bliskiej Ci kobiety. Na co? Na wyjazd do pracy

Napisano

Witam. Ja również zrobiłam sobie kwadrat przeznaczenia. Czy dobrze go zinterpretowałam?

6,2,8-plany, marzenia: W pik, 10 karo, Karo- Spotkasz młodego mężczyznę, zaczniesz pracę

7.9-problemy: 9 trefel, As kier- Przeszkody w otrzymaniu wiadomości

14,5,15-dom, rodzina: 7trefel, 8karo, 8trefel- W rodzinie może pojawić się dziecko, z tego powodu moze być złość, gniew, przypływ gotówki

11,3,13-niespodzianki: 10 trefel, 8 kier, K trefel- dużo nieporozumień, sprzeczek, nerwów, ze strony mężczyzny (starszego)

12,4,10-niedaleka przyszłość: As kier, 9 pik, 7kier- Dostaniesz wiadomość od przyjaciela/ sympatii. Może to być wiadomość niezbyt dobra, która przyniesie łzy, przykrość.