Jump to content

Opętania, klątwy i uroki

alex1973

Recommended Posts

Szukałam i czepiałam się wszystkiego od lania wosku, jaja, szamanek, uzdrowicieli duchowych, bioenergoterapeutów do księdza egzorcysty poszłam i nic.

Cierpiałam okropne katusze, byłam w coraz gorszym stanie ale nic z tego nie poddałam się , praktycznie bez grosza - straciłam pracę i bezsilna znalazłam wreszcie osobę , która mi podała pomocną dłoń - pani Sylwia Jacewicz - Górska ona jedna mnie wysłuchała a gadałam jak najęta - nic dziwnego - byłam opętana ona to wiedziała.

Teraz jestem"zdrowa" - "czysta" jak mawia Pani Sylwia.

Kobiety pisze bo działo się to 2 lata temu, od tamtej pory jestem "normalnie" funkcjonującą jednostką społeczną :)

Komu mogłam pomóc podałam numer do pani Sylwii i wszyscy moi bliscy i znajomi otrzymali pomoc lub poradę Wam tez polecam, jeżeli któraś z Was ma problem dzwońcie do tej Pani: (edit: numer usunięty, chętnych zapraszam do bezpośredniego kontatku z alex1973)

pani Sylwia sprawdza bezpłatnie czy coś na nas jest lub nie , jest miła i obiektywna , bardzo, bardzo jestem jej wdzięczna.

Edited by caliah
reklama niezgodna z regulaminem forum

księdza egzorcysty poszłam i nic.

ksiądz sprawdza czy rzeczywiste jesteś opętana nawet nie musisz wiedzieć ze cie sprawdza

po prostu w myślach zaczyna odprawiać egzorcyzmy

to masz dużo znajomych opętanych

gadałam jak najęta

ksiądz też wysłucha i to za darmo