Jump to content

Zapraszam do ćwiczenia - ZAKOŃCZONE

Guest Gaja11

Recommended Posts

Guest Gaja11

W tym ćwiczeniu pytania będą dotyczyć mojej przyjaciółki

1. Skąd się znamy?

2. Jej wygląd

3. Jej cechy charakteru

4. Dla chętnych jej znak zodiaku.

Pozdrawiam :-)

Edited by NeoNówka

W tym ćwiczeniu pytania będą dotyczyć mojej przyjaciółki

1. Skąd się znamy?

2. Jej wygląd

3. Jej cechy charakteru

4. Dla chętnych jej znak zodiaku.

Pozdrawiam :-)

1. Księżyc, Gwiazda, 6 denarów- może któraś z was potrzebowała pomocy? Chociaż skojarzyło mi się na początku z naturą i jakimś wyjazdem ze znajomymi.

2. Królowa Kielichów- delikatna uroda, kobieca, ma włosy dłuższe- takie do ramion, raczej jasne.

3. Król i Królowa mieczy-... hmm... jest czasem surowa, może ranić słowami, pewna siebie, wygadana.

4. As kielichów- znak wodny- [ale wygadany] wodnik.

1. Skąd się znacie? - 7 kielichów, 6 kielichów, 2 kielichy

Przypuszczam, że z dzieciństwa, od dawna już się znacie. Możliwe, że poznałyście się poprzez Waszych rodziców, którzy również się znali.

2. Jej wygląd - 10 denarów, 5 mieczy, Moc

Wysoka, elegancko wyglądająca, modnie ubrana, pewna swojej wartości. Szczupła długonoga blondynka

3. Cechy charakteru - 9 denarów, 4 miecze, 8 buław

Stonowana, spokojna, wyniosła, opanowana, wrażliwa, o rozwiniętej intuicji, medytująca, rozwijająca się duchowo.

4. Znak zodiaku - 5 buław, As kielichów, 3 denary - nie wiem po co tyle pociągnęłam;)

Stawiam na wrażliwy wodny - Ryby lub Rak.

Skąd sie znamy -Królowa pucharów,5 buław,Giermek denarow -od szkolnych lat,często pokonywałyście trudności a była tez miedzy wami rywalizacja.

2.Jej wygląd - Rycerz mieczy,As denarów, 5 buław - energiczna ciemnoblondynka o zielonych oczach rzucająca sie w oczy.

3.Jej cechy charakteru -Wisielec,Śmierć, III buław - kobieta ktora wiele w życiu przeszła,to wzmocniło jej osobowość i teraz mocno stąpa po ziemi z chęcia realizacji swoich marzeń i pragnień.

4.Dla chętnych jej znak zodiaku - Mag - Bliznięta.

Guest Gaja11

Odpowiedzi :-)

1. Skąd się znamy? Znamy się ze szkoły

2. Jej wygląd- ciemna blondynka, średni wzrost, bardzo ładna, ostre rysy twarzy

3. Jej cechy charakteru - kochana, pomocna, ambitna, zawsze można na nią liczyć

4. Dla chętnych jej znak zodiaku. - Skorpion

FairyWitch

1. Księżyc, Gwiazda, 6 denarów- może któraś z was potrzebowała pomocy? Chociaż skojarzyło mi się na początku z naturą i jakimś wyjazdem ze znajomymi.

2. Królowa Kielichów- delikatna uroda, kobieca, ]ma włosy dłuższe- takie do ramion, raczej jasne.

3. Król i Królowa mieczy-... hmm... jest czasem surowa, może ranić słowami, pewna siebie, wygadana.

4. As kielichów- znak wodny- [ale wygadany] wodnik.

KatiJo

1. Skąd się znacie? - 7 kielichów, 6 kielichów, 2 kielichy

Przypuszczam, że z dzieciństwa, od dawna już się znacie. Możliwe, że poznałyście się poprzez Waszych rodziców, którzy również się znali.

2. Jej wygląd - 10 denarów, 5 mieczy, Moc

Wysoka, elegancko wyglądająca, modnie ubrana, pewna swojej wartości. Szczupła długonoga blondynka

3. Cechy charakteru - 9 denarów, 4 miecze, 8 buław

Stonowana, spokojna, wyniosła, opanowana, wrażliwa, o rozwiniętej intuicji, medytująca, rozwijająca się duchowo.

4. Znak zodiaku - 5 buław, As kielichów, 3 denary - nie wiem po co tyle pociągnęłam;)

Stawiam na wrażliwy wodny - Ryby lub Rak.

ANEZ

Skąd sie znamy -Królowa pucharów,5 buław,Giermek denarow -od szkolnych lat,często pokonywałyście trudności a była tez miedzy wami rywalizacja.

2.Jej wygląd - Rycerz mieczy,As denarów, 5 buław - energiczna ciemnoblondynka o zielonych oczach rzucająca sie w oczy.

3.Jej cechy charakteru -Wisielec,Śmierć, III buław - kobieta ktora wiele w życiu przeszła,to wzmocniło jej osobowość i teraz mocno stąpa po ziemi z chęcia realizacji swoich marzeń i pragnień.

4.Dla chętnych jej znak zodiaku - Mag - Bliznięta.

Najlepiej poszło ANEZ więc do niej leci dodatkowy punkcik :-)

Wszystkim dziękuje a ćwiczonko ;-):bukiet: