Cristall Posted April 22, 2011 Share Posted April 22, 2011 Na początku powiem, że mam 13 lat. Śniła mi się babcia szwagra, która mieszka na wsi. Wszyscy namawiali ich żeby sprzedali dom i oni nie chcieli, ale po jakimś czasie dali się namówić. Babcia trafiła do jakiegoś domu znajomych czy kogoś tam, nie pamiętam tych osób. Nagle coś się jej stało... chyba się dusiła, nie pamiętam. Ktoś zadzwonił na pogotowie. Robili jej sztuczne oddychanie. Niestety... zmarła. Potem ktoś wszedł do domu. Jakiś facet. Zdziwiony. Nie tym, że ujrzał martwą staruszkę, ale tym, że na schodach był bardzo ciemny fioletowy dywan. Nie wiem jak to nazwać. Drewniane schody i na każdym stopniu materiał, który się łaczy z tymi innymi, czyli taki dywan. Wiem, że to ta babka ozdobiła te schody dywanem. O co chodzi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristall Posted April 22, 2011 Author Share Posted April 22, 2011 Ten dywan to był taki purpurowy, jagodowy, śliwkowy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts