Cristall Posted April 22, 2011 Share Posted April 22, 2011 Śniło mi się, że wujek przyniósł naszej rodzinie ryby. Wszyscy się zajadali, ja nie chciałam. W rzeczywistości nie lubię ryb. W końcu się skusiłam. Poczułam coś niedobrego. Pod mięsem zobaczyłam duże czerwone żyły i zaczęłam wszystko wypluwać. Niosło mnie na wymioty. Mam 13 lat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OazaSpokoju Posted April 22, 2011 Share Posted April 22, 2011 wiesz, w tym wieku sama pamietam, że odrzucałam wszystko do czego mnie usiłowano przekonać. Ryby symbolizują tu wartości, uznawane przez twoje otoczenie, które otoczenie chce ci narzucić. Ale ty uważasz je za zepsute, być może dwulicowe, bo te żyly były ukryte w glębi nie na wierzchu, więc odrzucasz je ze wstrętem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristall Posted April 23, 2011 Author Share Posted April 23, 2011 Dziękuje za interpretacje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts