agaros Posted April 22, 2011 Share Posted April 22, 2011 Kamienica w kształcie podkowy, wchodzę na podwórze prowadząc wózek dla lalek mojej córki. Nie pamiętam, co było w środku - możliwe, że tylko becik. Na ziemi leżą duże, porąbane kawałki drzewa. Idę po nich, jakby nie były żadną przeszkodą. Rozglądam się dookoła i widzę, że kamienica jest remontowana. Na rusztowaniach mężczyźni, którzy tynkują ściany. Wśród nich moja miłość z podstawówki. Patrzymy sobie w oczy i wiem już, że będziemy razem. Idę pewnie i wychodzę poza plac. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciastko08 Posted April 22, 2011 Share Posted April 22, 2011 I tyle? No to ja stawiam na chęć "wyremontowania" waszych relacji. Podświadomie byś chciała znaleźć z nim kontakt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agaros Posted April 23, 2011 Author Share Posted April 23, 2011 Dodam, że ostatnio prawie w każdym moim śnie jest jakiś mężczyzna. Czasem taki, którego znam albo z nim byłam, ale częściej ktoś obcy, którego twarzy nie widzę. Przedwczoraj z chłopakiem mojej siostry wspinałam się na wysoką górę, wcześniej z kimś spacerowałam za rękę po plaży, a jeszcze wcześniej któremuś sprzedałam deskę (byłam w tym śnie stolarzem), a potem poszłam z nim na łąkę i oboje weszliśmy do płytkiego strumienia. Kilka razy pływałam z kimś w jeziorze albo całowałam się pod pomostem. Czasem jadę z kimś autobusem albo samochodem. Od czasu do czasu śni mi się mój brat, że mnie gdzieś zabiera. Zauważyłam, że motyw ściętego drzewa, wody i góry jest bardzo częsty. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts