cherry88 Posted April 23, 2011 Share Posted April 23, 2011 śnilo mi sie że zmarła moja mama, był szybki pogrzeb, wszystko załatwione jak by sie nic ważnego nie stało, nie było mi smutno. w snie myślałam że widoczne tak musi być i niema co przeżywać, nie tęskniłam, nie cierpiałam. plakałam dopiero po wszystkim jak przypominałam sobie co razem robiłyśmy i czułam że będzie mi jej brakować. co to może oznaczać? serdecznie proszę o pomoc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherry88 Posted April 24, 2011 Author Share Posted April 24, 2011 (edited) ponawiam prośbę Edited April 26, 2011 by cherry88 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherry88 Posted April 26, 2011 Author Share Posted April 26, 2011 bardzo was proszę, odpowiedzcie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tao-Universum Posted April 26, 2011 Share Posted April 26, 2011 A możesz napisać czy Twoja mam cieszy sie dobrym zdrowiem lub czy ktoś w rodzinie nie umarł ostatnio? Sen może być wywołany obawą o utratę kogoś bliskiego,kogoś z najbliższej rodziny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherry88 Posted April 28, 2011 Author Share Posted April 28, 2011 mama ostatnio coś ma z ręką, zdretwiała jej i czuje mrowieie. ogółem jest młoda. reszta raczej zdrowa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yami Posted April 28, 2011 Share Posted April 28, 2011 A jak Wasza relacja wygląda? spodziewalabym się, że oddaliłaś się od niej emocjonalnie i żyjesz obok niej dość obojętnie, albo poszłaś w swoją stronę, a w przeszłości spędziłyście fajne chwile razem... może jest też jakaś tęsknota za tą przeszłością. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherry88 Posted April 30, 2011 Author Share Posted April 30, 2011 tak było jakiś czas temu ale od 2 miesięcy jest już wszystko dobrze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asiurka88 Posted May 1, 2011 Share Posted May 1, 2011 Witam. Jestem tu nowa ale kiedys slyszalam ze sny o smierci mowia ze dana osoba o ktorej snimy bedzie dlugo zyc. Ale nie wiem czy to prawda. Moja mama mi tak kiedys powiedziala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts