gawinek992 Posted April 24, 2011 Share Posted April 24, 2011 Witam! Proszę o interpretację takowego snu: Sen był bardzo krótki, śniło mi się iż pracowałem na stanowisku doradcy firmy Play [sieci telefonii komórkowej], siedziałem za ładnym brązowym biurkiem, pokój był również w takiej lekko brązowej kompozycji. Przede mną siedziała tylko jedna osoba, ale mimo jej obecności widziałem idealnie widok za oknem, było to dość duże okno za którym widoczna była panorama jakiegoś dużego miasta. Byłem uśmiechnięty i rozmawiałem z klientką ot tak po prostu na luzie, nie koniecznie traktując ja jak klienta, oczywiście cały czas proponowałem jej zmianę taryfy itd. ale raczej tak bez nacisku. W pewnym momencie kiedy rozmawiałem z w/w kobietą kilka metrów przede mną przechodziła pewna osoba, po dość długim - jak na takie warunki - kontakcie wzrokowym uświadomiłem sobie/przypomniałem że przecież jestem nowy w tej korporacji i nie powinienem się dziwić że starsi pracownicy mnie obserwują. Po tej wymianie spojrzeń jeszcze kilka sekund rozmawiałem po czym się obudziłem. Mimo że w życiu rzeczywistym pracowałem na podobnej posadzie z tym że w Orange [cóż, praca absolutnie nie przypadła mi do gustu i męczyłem się w niej dosyć mocno], to ten sen był dla mnie bardzo miły, bylem po prostu szczęśliwy w nim Bardzo proszę o interpretację tego snu ze względu na to że dawno nie miałem podobnego, tym bardziej liczę na pomoc ponieważ mam aktualnie dużo kontaktu z ludźmi [zarówno takimi które znam od kilku miesięcy jak i takimi które znam po kilka godzin] ze względu na rolę w klubie. Z góry dziękuje za pomoc =^-^= Oczywiście każda pomoc = punkcik Pozdrawiam, Dawid. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts