zygzag Posted April 24, 2011 Share Posted April 24, 2011 (edited) Witam, Sniło mi się cos co spodziewam się ze ma pewne znaczenie. A więc wszystko odbywalo się na rejsie. Stałem z ludźmi na brzegu przygotowując sie do wypłynięcia. Nagle ktos zaczał mówic o wielkiej burzy. Zobaczyłem wielkie kłebiące sie chmury nacierające na nas. Jednak wcale mnie to nie przeraziło wręcz przeciwnie za wszelką cenę chcialem wyplywac bylem pewny ze sobie poradze. Cos mnie ciągnęło zeby to zrobic. Czułem ze to bardzo wazne. Nie wiem jak sie to skonczylo bo sie obudzilem jednak po przebudzeniu czulem ze to co mi sie przysnilo bylo bardzo istotne. Proszę też przeczytac inne moje sny nie jest ich duzo chyba 3 moze się to ułozy w jakąś całość Z góry dziękuje bardzo zalezy mi na tej interpretacji. Pozdrawiam i życzę wesołych świąt Edited April 24, 2011 by zygzag Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zygzag Posted April 24, 2011 Author Share Posted April 24, 2011 Na prawde zalezy mi na tym wiec pomoze mi kazda nawet najmniejsza wskazówka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zygzag Posted April 25, 2011 Author Share Posted April 25, 2011 Ponawiam Prosbe !! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zygzag Posted April 26, 2011 Author Share Posted April 26, 2011 Czy na prawde nikt nie może mi pomóc ?:/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
myszka90 Posted May 12, 2011 Share Posted May 12, 2011 (edited) Witam, rejs może oznaczać twoją podróż- twoje plany, cele, czekając na wypłynięcie być może czekasz aby urealniły się twoje plany, chcesz działać aczkolwiek mogą pojawić się jakieś problemy, przeszkody które powstaną w wyniku działań jakiejś osoby,bądź też samoistnie natrafią się jakieś utrudnienia, aczkolwiek nie zaszkodzi ci to, ponieważ będziesz chciał dopiąć swego i nic nie będzie cię w stanie postrzymać, będziesz miał wewnętrzną siłę i chęć do walki o coś na czym ci bardzo zależy. Edited May 12, 2011 by myszka90 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts