katrinka76 Posted April 24, 2011 Share Posted April 24, 2011 witam!Podczas poobiedniej drzemki miałam dziwny sen ;dostałam okres i miałam wszystko wkoło ubrudzone krwia menstruacyjna,dodam jeszcze ze było w tym snie jej bardzo duzo.Bardzo prosze o interpretacje mojego snu.Dziekuje:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted April 24, 2011 Share Posted April 24, 2011 Opisz sen dokładniej - gdzie to się działo, jakie towarzyszyły Ci odczucia, o czym myślałaś w tym śnie, czy ktoś jeszcze był tam obecny? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
katrinka76 Posted April 24, 2011 Author Share Posted April 24, 2011 niejestem pewna ale byłam chyba w domu inikogo ze mna niebyło.tylko tej krwi było bardzo bardzo duzo(tyle pamietam) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted April 24, 2011 Share Posted April 24, 2011 To nie jest pełna odpowiedź. Chcesz interpretacji to się trochę postaraj, ja za język ciągnąć nie będę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
katrinka76 Posted April 24, 2011 Author Share Posted April 24, 2011 bardzo staram sobie przypomniec ale mało szczegółow z tego snu.. z tego co pamietam to byłam sama w domu i widzac taka ilosc krwi byłam przerazona,mam nadzieje ze to wystarczy!?pozdrawiam:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted April 25, 2011 Share Posted April 25, 2011 Menstruacja i krew menstruacyjna to symbole bardzo bogate w znaczenia. Mogą oznaczać np. dojrzewanie (przy czym spore znaczenie może mieć wiek osoby śniącej), kobiecość... Jako iż proste rozwiązania często okazują się najlepsze pomyśl, czy może po prostu ostatni czas nie był dla Ciebie okresem obfitującym w nadmierny wysiłek, charakteryzujący się znaczącym spadkiem energii. Aha, i podstawowe pytanie - czy nie zbliża Ci się miesiączka? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
katrinka76 Posted April 25, 2011 Author Share Posted April 25, 2011 tak własnie dostałam:) zgadzam sie z odp.- bo tak własnie sie czuje bez energii do zycia:/ bardzo dziekuje za odpowiedz!! pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts