anytsuj Posted April 24, 2011 Share Posted April 24, 2011 Witam. Jakieś 2 tygodnie temu podczas jednej nocy śniły mi sie dwie rzeczy: Osioł który prowadzony na pustyni przez kobietę o ciemnej karnacji skóry był bardzo uparty i nie chciał iść, po czym po chwili zerwał się z uwięzi i przebiegł szybko obok mnie. (OSIOŁ symbol cierpliwości, w której można przesadzić – i wówczas albo jest się uważanym za głupca, albo świadczy to o głupocie przyjaciół widzieć: waśń, niesnaski widzieć go biegnącego: zwiastuje niedolę, przykrości Sen o osłach jest dobry, jeśli niosą one jakiś ciężar, są posłuszne i zdrowe. Sen o osłach wróży dobrze każdemu, kto chce zawrzeć małżeństwo lub jakąś spółkę; mówi bowiem, że żona lub wspólnik będą życzliwi i dobrzy) oraz KOTKA - szara pręgowana kotka (moja kotka która jakieś dwa lata temu uciekła) (KOTKA Prastary symbol żeński w snach mężczyzn. Ma symbol seksualny bardziej związany z potrzebą czułości. Ogólnie kot we śnie może ostrzegać przed podstępem i fałszywością lub wzywać do większego zaufania własnej intuicji. widzieć: zawsze zły znak; przede wszystkim oznacza fałsz przyjaciół i znajomych lub rozczarowanie w miłości być przez niego podrapanym lub ugryzionym: masz groźnych wrogów głaskać go: jesteś dobry dla kogoś, kto na to nie zasługuje przymilający się: ktoś mami cię pochlebstwami, by cię wykorzystać widzieć z młodymi: wiele swarów z powodu źle wychowanych dzieci czarny: zapowiedź przykrości słyszeć miauczącego: zostaniesz wciągnięty w intrygi.) Wiem że te dwa symbole przynoszą ze sobą jakieś nieszczęścia i rzeczywiście sny sprawdziły się w 100 % (razem z meżem straciliśmy krótko przed świętami pracę - wszystko spowodowane było przez osobę która knuła przeciwko nam - jak widać skutecznie) Niełatwo nam się pozbierać po tym wszystkim bo to nie jest łatwe, zostać z dnia na dzień bez żadnego ostrzezenia bez ważnego kontraktu - bo tak sobie ktoś zaplanował ... Zaczęłam wierzyć w prawdziwość snów. . . wczoraj w nocy śniła mi się maszyna w której wyrabia się lody - maszyna była nie do końca sprawna - psuła sie podczas wyrabiania lodów, pomogłam ja naprawić i zjadłam jednego z lodów które zostały zrobione w maszynie - wiem że we śnie lód był przepyszny ... (LODY Sen, że jesz lody, oznacza, że rozpoczęte przez ciebie przedsięwzięcia zakończą się sukcesem. Widzieć dzieci jedzące lody – to zapowiedź wielkiej pomyślności i szczęścia. Dla młodej kobiety sen, że upuściła lody na ziemię w obecności kochanka czy przyjaciela, oznacza, że nie będzie traktowana zbyt poważnie. Widzieć nieświeże lody – to znak, że jakiś nieoczekiwany kłopot zakłóci twój przyjemny nastrój. Jeżeli lody są rozpuszczone, zaplanowana wcześniej przyjemność nie dojdzie do skutku.) Proszę napiszcie co o tym wszystkim sądzicie ... Chcę zacząć myśleć pozytywnie ... CZY MAM NA TO SZANSĘ ??? CZY KOMUŚ TEZ TAK W 100% SPRAWDZIŁY SIĘ ZAPAMIĘTANE SNY ...(czesto nie pamiętam co mi sie śniło ale w ostatnim czasie symbole i sny są tak prawdziwe że budziłam się rano z jedną myslą - sprawdzić znaczenie snu w senniku... POZDRAWIAM J. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts