Cristall Posted April 25, 2011 Share Posted April 25, 2011 Na początku powiem, że mam 13 lat. Mój sen, nie pamiętam go w całości, tylko pewne wątki mi utkwiły. Dookoła trochę ludzi. Ten sen... wydaje mi się, bo nie pamiętam, że szukałam Boga. Wtedy kiedy ci ludzie stali to on się zjawił. Wskazał na mnie mówiąc, jaka to ja dobra, że powinni ze mnie brać przykład, że mam czystą duszę itp. Potem tak jakby byłam aniołem. Pod ludzką postacią, sobą, ale tak jakby umiałam "czarować"? Pamiętam jak stałam nad moim psem(yorkshire terrier, mieszanka) i głaskałam go. Położyłam swoje ręce na jego głowę i zamknęłam oczy. Tak jakby chciałam coś "wyczarować" prosząc o pomoc Boga. Tak, że ja mówię, on to zrobi. Nie rozumiem o co w tym śnie chodzi... Ten Bóg mi się też objawiał tam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristall Posted April 26, 2011 Author Share Posted April 26, 2011 Bardzo proszę o interpretacje o co chodzi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts