monmoon Posted April 25, 2011 Share Posted April 25, 2011 wiem ,ze brzmi dziwnie ,nie wiem jak to zatytuowac.chodzi mi o to,ze z niektorymi ludzmi mamy polaczenia,jak medytuje to widze to jak takie rurki i chcialam sie spytac jak najmniej drastycznei kogos od siebie odlaczyc? probowalam raz zwyczajnei odciaz ale wtedy ta osoba sie wsciekla i mi wszysto utrudniala a tak jak jest teraz nie zniose .chce zeby sie odczepil,zobojetnial.co radzicie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atapi Posted April 25, 2011 Share Posted April 25, 2011 Skąd ja to znam... Problem leży w tym, że pozwalasz na to, czyli są jakieś nie zakończone procesy/relacje między wami. Poszukaj w sobie co łączy Cię z nim,i a pozbędziesz się połączenia- uwolnisz się. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gullfaxi Posted April 25, 2011 Share Posted April 25, 2011 Ja osobiście sprawdzałbym czy macie miedzy sobą karmę, jeżeli tak trzeba ja oczyścić, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
werona Posted April 25, 2011 Share Posted April 25, 2011 Ja osobiście sprawdzałbym czy macie miedzy sobą karmę, jeżeli tak trzeba ja oczyścić, A jeżeli ma się z kimś karmę to jak można ją oczyścić? Zawsze słyszałam, że karmę trzeba przepracować, co ciężką robotą jest jednak... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
monmoon Posted April 25, 2011 Author Share Posted April 25, 2011 Skąd ja to znam... Problem leży w tym, że pozwalasz na to, czyli są jakieś nie zakończone procesy/relacje między wami. Poszukaj w sobie co łączy Cię z nim,i a pozbędziesz się połączenia- uwolnisz się. no laczy nas dziecko bezsprzecznie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
monmoon Posted April 25, 2011 Author Share Posted April 25, 2011 Ja osobiście sprawdzałbym czy macie miedzy sobą karmę, jeżeli tak trzeba ja oczyścić, blagam powiedz mi jak ja oczyscic:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
monmoon Posted April 25, 2011 Author Share Posted April 25, 2011 Skąd ja to znam... Problem leży w tym, że pozwalasz na to, czyli są jakieś nie zakończone procesy/relacje między wami. Poszukaj w sobie co łączy Cię z nim,i a pozbędziesz się połączenia- uwolnisz się. staram sie szczerze to znalezdz i mysle ze to on ma problem a nie ja i jak ja mam mu to uswiadomic? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atapi Posted April 25, 2011 Share Posted April 25, 2011 Dziecko nie jest przeszkodą w normalnych relacjach między partnerami i zakończeniem pewnych relacji Właśnie takie relacje, to te nici/rurki na poziomie których nadal jest połączenie energii. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gullfaxi Posted April 25, 2011 Share Posted April 25, 2011 To zależy od metod jakimi się posługujesz można świecami w intencji , można wahadłem, można afirmacja , można w medytacji, może to być modlitwa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gullfaxi Posted April 25, 2011 Share Posted April 25, 2011 blagam powiedz mi jak ja oczyscic:D Ponieważ z Twoich postów wynika ze medytujesz w czasie medytacji wyobraź sobie wspaniały ogień np zloty i poproś o oczyszczenie karmy pomiędzy tobą a X po medytacji podziękuj i zgaś płomień, można zmodyfikować i poprosić żeby oczyszczał np do godziny np.6 wtedy dziękujesz wcześniej i prosisz żeby zgasł o 6. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts