Isaler Posted April 26, 2011 Share Posted April 26, 2011 (edited) Otoz, Sen zaczął sie w szkole, bylem w swojej klasie. Siedzialem z kolezanka, ktos powiedzial "Pocalujcie Sie", mimo iz ja mam dziewczyne, ona ma chlopaka, zaczelismy sie namietnie calowac, nadal ze swiadomoscia ze kogos mamy, ale nam to sie podobalo. Na 2 planie snu, byly jakies zaliczenia z jezyka polskiego. Wszyscy czekali na jakies ustne zaliczenie. Ja nie czekalem wyszedlem z klasy. Rowniez ta dziewczyna wyszla z ktora sie calowalem, bo gdzies sie spieszyla. Dodam ze ta dziewczyna podobala mi sie bardzo i sie nia interesowalem. Edited April 26, 2011 by Guest ort Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 26, 2011 Share Posted April 26, 2011 Wydaje mi się, ze nadal dziewczyna ze snu podświadomie podoba Ci się bardziej niż dziewczyna z którą jesteś... a sen jest Twoim pobożnym życzeniem )) I jeszcze jedno- skup się jednak na nauce polskiego. Poprawiłam kilka rażących błędów ortograficznych w Twoim poście tak a propos... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isaler Posted April 26, 2011 Author Share Posted April 26, 2011 Rozumiem, na klawiaturze zawsze tak pisze, nie uzywam znakow. Natomiast co innego jesli pisze jakas prace lub cos w tym stylu Jestem dyslektykiem, ale i tak duzo poprawilem ;p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts