YASMIN19 Posted April 26, 2011 Share Posted April 26, 2011 Miałam dzisiaj dziwny sen....tak jakbym dostał dwa domy.Mimo że nie było widać bałaganu wiedziałam że trzeba posprzątać jednak oglądając najpierw jeden dom później drugi dom znalazłam w każdym bardzo duże ilości kołder,poduszek i poduszeczek.Wszystkie były białe a ja zaczęłam się zastanawiać gdzie ja mam to wszystko pochować.Byłam trochę rozdrażniona bo zamiast zająć się sprzątaniem ja traciłam czas na zastanawianie się gdzie ja mam to wszystko pochować.Musiałam to gdzieś schować bo te wszystkie pościele zajmowały dużo miejsca w obu domach.... Czy ktoś może wiedzieć co oznacza taki sen? Pozdrawiam gorąco:hejka: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aniusia206 Posted April 26, 2011 Share Posted April 26, 2011 Czeka Ciebie poprawa sytuacji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YASMIN19 Posted April 26, 2011 Author Share Posted April 26, 2011 Oooo byłoby super!!!!-pozdrawiam gorąco Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts