ciastusiowy_marzyciel Posted April 26, 2011 Share Posted April 26, 2011 Witam serdecznie, dzisiejszej nocy przyśnił mi się przystojny chłopak, razem ze swoją dziewczyną, we śnie przyszli do mnie w odwiedziny, odwiedziny przebiegały w bardzo sympatycznej atmosferze, co najdziwniejsze piliśmy kawę nie w moim domu, a w domu sąsiadów. W pewnej chwili chłopak zapytał mnie przy swojej dziewczynie, czy chcę, aby mnie pocałował, odpowiedziałam mu, że jeśli tylko on tego chce to tak. Spytałam , tylko ,czy dziewczyna nie będzie miała nic przeciwko temu, odpowiedział, że nie, że oni są bardzo szczęśliwi , a do pełni szczęścia brakuje im tylko dzieci, póki co nie mogą ich mieć, bo jego dziewczyna ma chore serce, z tego co pamiętam pocałował mnie,pamiętam jeszcze , żę było juz bardzo póżno, sąsiad , u którego byliśmy obudził się i powiedział, że mamy już iść, bo zaraz do niego przyjedzie jakiś klient.Na koniec zbierałam szklanki ze stołu i tak zakończył się mój sen:) Dodam, że w rzeczywistości znam ich oboje, dziewczynę mniej , ale chłopaka bardzo dobrze, jest policjantem, naprawdę przystojnym:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts