szolkim Posted April 26, 2011 Share Posted April 26, 2011 Śniło mi się jak idę i nagle zdałam sobie sprawę że mam zamknięte oczy, trochę się przestraszyłam, chciałam je otworzyć na siłę,rozewrzeć palcami choć odrobinę, ale nie mogłam , były jak sklejone, ale po chwili zrozumiałam że mimo że mimo że są zamknięte ja wszystko doskonale widzę potrafię się poruszać po ulicy. To był sen tak rzeczywisty bo jak się przebudziłam od razu pomyślałam że teraz mogę otworzyć oczy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 26, 2011 Share Posted April 26, 2011 Wazniejsze wedlug mnie jest co bylo dookola w Twoim snie. Cos sie dzialo na ulicy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tao-Universum Posted April 26, 2011 Share Posted April 26, 2011 Właśnie,podaj więcej szczegółów. Co widziałaś na ulicy i czy działo się coś niepokojącego? Może był to świat który sama wykreowałaś? Ja też tak czasem mam,chociaż nie śniło mi się ze widze z zamkniętymi oczami. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts