Jump to content

Zdrada przyjaciół/atak na życie

waldek66

Recommended Posts

Witam :) Jestem nowy na tym forum, bardzo zainteresowała mnie jego tematyka.

Ostatnio doświadczyłem po raz kolejny bardzo nieprzyjemnego snu, którego interpretacja jest dla mnie trudna. Za każdym razem rozgrywa się to w innej sceneri,i jednak dotyczy tego samego - mianowicie zdrady moich przyjaciół.

Ostatni sen wyglądał tak, że znajdowałem się w moim dawnym rodzinnym domu do którego przyszli moi przyjaciele. Nie pamiętam ich twarzy, ale było ich przynajmniej kilku, różniej płci. Pamiętam że z bardzo dużej radości, iż przyjaciele chcą spotkania, wyszedłem na schody, żeby ich powitac. Wtedy zabrali mnie ze sobą, w jakieś nieznane mi miejsce, gdzieś w mieście, było bardzo miło i przyjemnie, do czasu aż ich oblicza, dotąd pełne radości, przerodziły się w straszne i gniewne, zaczeli mnie atakowac, próbowali nawet zabic, poprzez obezwładnienie/pobicie. Musiałem uciekac, do domu, ale tam też zdołali wejśc, wydawało mi się że oni wszyscy uknuli przeciw mnie jakiś plan, razem z moją najbliższą rodziną, wciąż musiałem uciekac i się ukrywac, próbowałem nawet walczyc, ale nie wystarczało mi sił... obudziłem się jak zwykle spocony i wystraszony w środku nocy...

Podobne sny zdarzają mi się od jakiegoś czasu, sceneria różna, mało wyrazista, brak widocznych twarzy, wiem tylko że czuje ogromne zaufanie do ludzi, których widze, a Ci zawsze są przeciw mnie, usiłują skrzywdzic ficzynie i psychicznie. Czasami taki sen zdarza się nad ranem...

Z góry dziękuje za pomoc :)

Pozdrawiam :)

Czy ten sen powtarza się regularnie? Jeżeli tak,to zastanów się co moze być jego powodem,wg mnie jest to pewna nieufność wynikająca z Twojej osoby. A może któryś z przyjaciół zrobił Ci krzywdę w przeszłosci?