Jump to content

Powódz/świeże groby

truskawka1

Recommended Posts

śniło mi się że do jakieś wsi wtargnęła powódź ja płynęłam na łódce koło wszystkich tych domów, zobaczyłam że pewien dziadek i kilka jego osób z rodziny nie chce się ewakuować choć woda już siega wysoko. Dodam że woda była brudna :/

Potem już tylko zobaczyłam z pięć świeżych grobów przysypanych tylko ziemią i wiedziałam że to są ci ludzie którzy nie chcieli się ewakuować.

Wiem że sen taki to nic dobrego co może oznaczać ?

Ja Ci powiem, że... Tutaj chodzi według mnie o energię! Powódź to zła przepowiednia, która ostrzega nas przed źle skumulowaną? transformowaną? energią, która działa na Twoją niekorzyść. Jeśli zauważyłaś, że ostatnimi czasy doświadczyłaś wielu cierpień i przykrości, przemyśl kto mógł by Ci życzyć źle, kto działa na Twoją niekorzyść. Przypomnij sobie dokładnie wygląd tych ludzi, którzy nie chcieli się ewakuować - może znajdziesz jakieś podobieństwo - wiek, wzrost, fryzura, kolor włosów i ich długość, karnacja itp.

To, co teraz przeczytasz może nie być miłe... jeśli masz chłopaka, porozmawiaj z nim poważnie o waszych uczuciach i związku, potem serce powie Ci co robić dalej :)

Pozdrawiam :)

Problem w tym że nie znam nikogo kto mógłby robić mi krzywdę otaczam się dobrymi ludzmi, a w śnie widziałam chyba swojego dziadka albo kogś bardzo podobnego, może to oznacza jego śmierć ? Sama nie wiem.Reszty ludzi nie pamiętam ale chyba byli to młodzi ludzie.

Wczoraj miałam wypadek samochodowy mój chłopak prowadził i był on z jego winy, mało brakowało i skończyłby się tragicznie, podświadomie jestem na niego zła ale nic mu nie mówiła.

W dodatku od kilku tygodni mam strasznie kiepski okres w życiu nie wiem czy to depresja ale radośc życie ze mnie ucieka, właściwie depresja mnie łapie z powodu moich koszmarnych snów, właściwie w każdym są jakieś trupy, groby i kompletnie nie ma w nich nic przyjemnego po takim śnie cały dzień mam beznadziejny. Odechciewa mi się zasypiać :/

Edited by truskawka1

Miałam podobny okres w życiu (nie miałam tylko takich snów). Okazało się, że jestem otwartą księgą, z której każdy może sobie zabierać energię kiedy i ile chce. Miałam wspaniałe dni, a po wizycie kogoś nagle czułam się jak by wypompowało się ze mnie życie i cała energia. Idź do Bioenergoterapeuty, mnie bardzo pomógł (jak chcesz dam Ci kontakt na prv.)

A jeśli chodzi o chłopaka pogadaj z nim i nie duś w sobie emocji. Zamiatanie pod dywanik jest gorsze niż wyrzucanie od razu do śmieci - śmieci wyniesiesz z domu, a na dywaniku w końcu się ktoś poślizgnie i wtedy może być niezbyt miło :/

U mnie to raczej nerwica którą mam już sporo czasu a że nerwica to same lęki więc tak to u mnie wygląda. Problem w tym że jakieś 4 tygodnie temu wybudziłam się ze snu z koszmarnym lękiem nieuzasadnionym, od tego czasu sny mam okropne.

Na serio radzę wizytę u Bioenergoterapeuty, pomoże Ci. Ja płaciłam za wizytę 50zł, ale to, co zrobiła ta kobieta dla mnie, nie przelicza się na żadną kasę.