edyta85 Posted April 28, 2011 Share Posted April 28, 2011 śniło mi sie raz że kolezanka dała mi gwizdek (był piękny złoty grawerowany) i mówiła abym nie dzwonila na darmo bo jak zadzwonie to przylecą łabedzie aby mi pomóc jak bedzie cos sie złego działo , nie wziełam tego na powaznie i dzwonilam sobie z tego gzwizdka 2 x i przyleciłały 2 , widziły że nic sie nie dzieje i odleciały . Byłam zdziwiona tym zjawiskiem ( w snie panował półmrok) wiec znowu zadzwinilam kolejny raz i pojawily sie łabedzie otaczające niebo (były tylko 2) wiec powtórzyłam to kolejny raz i przyleciały ich chyba z 16, osiadły na dachu i widac było ze były zdenerwowane (chciały mnie podziobać) nie pamietam dokładnie ale chyba jeden z nich sie zmienił w człowieka i był strasznie na mnie zły i powiedzial mi że przesadziłam i że miały mnie bronic ale jak mam sobie robic żarty z powaznej sytuacji one już mi nie pomoga i pamietam ze wtedy zaczeło sie dziac dziwne rzeczy miałam straszne problemy i poczułam się sama ......................(niestety dalej nie pamietam co sie działo ;///) czy to coś złego ??????? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts