Yami Posted April 28, 2011 Share Posted April 28, 2011 Śniłam, że jestem w jakiejś (obcej) łazience... Była nietypowa i jakby częściowo opuszczona... Jedna wanna wbudowana była duża, druga obok, również wbudowana, mała, dla niemowlaka. Głównie ta mała była stara i zapuszczona. Z jakiejś rury nad moją głową wyleciał owad, coś na kształt szerszenia, tylko nieco inny gatunek. Za nim wyleciało kilka kolejnych. Nie przejawiały mną zainteresowania. Potem mężczyzna usiłował mnie zabić (w tej łazience) i toczyłam z nim walkę, mając małe szanse na wygraną. Trochę wcześniej, tej samej nocy, tylko w innych okolicznościach, ów mężczyzna działał na mnie zniewalająco i miałam do niego słabość, gdy on nie zwracał na mnie większej uwagi. Łazienka, wanny, szerszenie, walka z mężczyzną... Jak rozumieć cały ten miks? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yami Posted April 28, 2011 Author Share Posted April 28, 2011 Ha ha, miałam wizyte szerszenia dzisiaj w swoim domu Nigdy nie zabijam tych owadów, łapię do słoika i wypuszczam na dwór. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts