moniszka0 Posted April 28, 2011 Share Posted April 28, 2011 Miałam taki o to sen: Sprzątałam w ogrodzie, jedyne co zapamiętałam z tego sprzątania to, to że czyściłam korę drzew w ogrodzie z kurzu, a dokładniej "odkurzałam" pnie 2 drzew jakie znajdowały się w ogrodzie, były to duże i solidne drzewa (nie pamiętam jakie a jedyne co przychodzi mi na myśl to dęby), co prawda nie potrzebowały one 'odkurzania' ale chciałam by były idealne. Potem śniło mi się że byłam z przyjaciółmi gdzieś w jakieś restauracji, gdzie wszyscy zamówili po kawałku jakiegoś ciasta a gdy ja usiadłam kelnerka odeszła i nie zdążyłam złożyć zamówienia, tylko mój kolega zapytał się czy chcę ciasto karmelowe, odpowiedziałam że tak. Chwile później wszyscy otrzymali swoje zamówienia a ja dopiero miałam zamówić coś lecz zanim to zdążyłam zamówić dostałam wielkie ciastko w kształcie serca oblane z wierzchu czekoladą i zaczęłam je jeść. Proszę o interpretację. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts