tomaszek1989 Posted April 28, 2011 Share Posted April 28, 2011 Miałem dziś dzwny sen w którym byłem najpierw z moją dziewczyną na spotkaniu. Potem przyszedł muj kolega i wszscy poszliśmy , moja dziewczyna była bardziej zainteresowana moim kolego niż mną. Ja poszłem do domu ( mieszkam w bloku ) a oni poszli razem. Nagle ja się zawruciłem żeby zobaczyc gdzie poszli. Najpierw weszłem do klatki w jednym z bloków nikogo nie spotkałem. Zciemniło się już poszłem wtedy do klatki schodowej w drugim bloku. Zobaczyłem moją dziewczyne całująco się z moim kolegą . Kolega znikł a dziewczyna powiedzała mi że to co do mnie czuła to bylo tylko zauroczenie. Potem sie obudziłem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gaja11 Posted April 28, 2011 Share Posted April 28, 2011 A nie za dużo przypadkiem myślisz o waszym związku o tym czy Cię dziewczyna zdradza czy też nie, albo ogólnie nie boisz się o ten wasz związek za bardzo? Bo tego typu sny właśnie często biorą się ze strachu przed zdradą, rozpadem relacji... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gaja11 Posted April 28, 2011 Share Posted April 28, 2011 Zaznaczam ja nie interpretuje snów ale interesuję się psychologią i pod tym względem podpowiadam Ci co to może znaczyć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yami Posted April 28, 2011 Share Posted April 28, 2011 (edited) Dokładnie. Taki sen wywodzi się prawdopodobnie z niskiego poczucia własnej wartości, a to się przekłada na ukryte lęki przed rozpadem związku, brak zaufania niby do partnerki, a tak naprawdę do siebie. Jeśli nie to, to ewentualnie intuicyjnie wyczuwasz faktyczny brak uczucia ze strony Twojej dziewczyny. Ale może być też tak, że to Ty nie jesteś pewien swoich uczuć. Edited April 28, 2011 by Yami Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts