sundari Napisano 28 Kwietnia 2011 Napisano 28 Kwietnia 2011 Witajcie, od dłuższego czasu (rok, może dłużej), co jakiś czas śni mi się ten sam sen - że wyglądam przez okno i widzę jak zbliża się do mnie trąba powietrzna i muszę trzymać okna żeby nie wypadły. Widok z okna jest zawsze taki jak z mojego domu, zawsze też sen jest praktycznie taki sam. Może Wam uda się go jakoś zinterpretować, bo ja już naprawdę mam go dość... Cytuj
sundari Napisano 6 Maja 2011 Autor Napisano 6 Maja 2011 Hm... Więcej szczegółów? Ta trąba powietrzna zawsze jest widoczna na horyzoncie, nigdy nie dochodzi do mnie, zawsze muszę trzymać te okna, bo boję się, że ono wypadnie i ta trąba ją wyrwie. Widok z okna jest taki sam jak z mojego - ostatnio się przeprowadziłam i jest ten aktualny (wcześniej był taki jak na starym miejscu zamieszkania). W pokoju przeważnie jestem sama (nie przypominam sobie żeby był ktoś jeszcze), zawsze jest to główny pokój w moim domu. Trąba, którą widzę jest różnej wielkości, w jednym śnie jest bliżej, w innym dalej, ale jak już pisałam - nigdy do mnie jeszcze nie doszła. Więcej szczegółów chyba już nie pamiętam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi