monika88 Napisano 1 Maja 2011 Napisano 1 Maja 2011 (edytowane) ................ Co sadzisz o takim układzie? Edytowane 6 Maja 2011 przez monika88 Cytuj
maddie88 Napisano 2 Maja 2011 Napisano 2 Maja 2011 Witam Numerologicznie jesteście dopasowani dobrze – Ty 2/11, a Pan 3. Teoretycznie może być to para bardzo udana: 3 jest specjalistą w porozumiewaniu się, przedstawianiu i opowiadaniu, natomiast 2 tworzy znakomitą publiczność oraz może służyć ogromnym wsparciem. W takim związku powinno być wiele radości, śmiechu i fizycznej chemii Jeśli 3 zwiąże się z bardziej rywalizującą liczbą, mogą nastąpić tarcia – i tutaj mam właśnie takie obawy. W 1 Punkcie Zwrotnym masz 1 – a jedyneczki są ambitne, niezależne, samodzielne, rywalizujące, walczące o swoje Mam też wrażenie, że w tej chwili żyjecie bardziej obok siebie – już wyjaśniam. Ty jesteś skupiona na karierze, czuwa nad Toba szczęśliwa gwiazda, masz szansę w tym okresie osiągnąć wiele. Być może myślisz nad niezależną działalnością zawodową. Oddasz się studiom, analizom, poszukiwaniom – to naprawdę dobry okres na takie przedsięwzięcia (ale jest też tutaj taka uwaga, aby wystrzegać się celów materialistycznych, by używać pieniądz do celów uczciwych), ale z drugiej strony jest to okres kładący nacisk na Twoją niezależność, odosobnienie, zamknięcie w sobie i przemyślenia. Życie Pana ewoluuje w kierunku relacji międzyludzkich/ międzynarodowych, jest w nim wiele kontaktów, być może nawet podróży. Stawiałabym, że Pan jest zaangażowany w działalność publiczną. 9/27 to piękna wibracja, ale ma jedną wadę – priorytetem stają się inny, ich życie i problemy, my zaś stawiamy siebie na drugim miejscu. Stąd życie prywatne może być kruche. Stąd wynika konieczność zrozumienia swoich potrzeb emocjonalnych. I tutaj też Twoja rola. Panu, ze względu na to, że znajduje się w Cyklu Produktywnym o wibracji 2, trudno będzie realizować się w sposób indywidualny. Przypuszczam, że Ty poniekąd masz mu pomóc, stworzyć możliwość współpracy, dać okazję pracy w grupie i potrzebne wsparcie. Jesteście związkiem karmicznym, Twoja Droga Życia pokrywa się z jego Cyklem Produktywnym. Wydaje mi się, że mogłabyś okazywać Panu więcej uczuć, aby złagodzić konflikty. Pan potrzebuje teraz współpracy, partnera, przyjaciela, rozmów, potrzebuje, żebyś była po jego stronie. W innym przypadku będzie czuć się podporządkowany. Przepraszam, że tak piszę, ale w ten sposób odbieram Wasze portrety. Masz tez 2 w Wyzwaniach Życiowych, a to też taka wskazówka, aby kłaść nacisk na rozmowę, współpracę i kompromisy w związku. Przypuszczam, że prędzej czy później odbędziecie dosyć istotną rozmowę, aby zdecydować, w którą stronę iść z Waszym związkiem. Pozdrawiam, Maddie 1 Cytuj
chao Napisano 2 Maja 2011 Napisano 2 Maja 2011 maddie88 przepraszam ze sie wtracam ale ja dopiero raczkujaca w numerologi.Razem maja 5z 14 nie wuwazasz moze ze to troszeczke toksyczny zwiazek,oparty na scieraniu sie? Pozdrawiam goraco Cytuj
maddie88 Napisano 2 Maja 2011 Napisano 2 Maja 2011 maddie88 przepraszam ze sie wtracam ale ja dopiero raczkujaca w numerologi.Razem maja 5z 14 nie wuwazasz moze ze to troszeczke toksyczny zwiazek,oparty na scieraniu sie? Pozdrawiam goraco Bardzo dobrze, że pytasz Wiadomo, że każdy związek jest inny, więc nie można z góry zakładac, że 2 i 3 nie będzie funkcjonować... Ale tutaj uważam tak, jak Ty - ujęłam to jednak delikatniej w poście... Monika zapewne i tak wie najlepiej, o co chodzi Uważam, że wszystko można przepracować, ale najpierw trzeba się zastanowić, czy warto, czy to właściwa dla danego związku droga, czy oboje partnerzy tego chcą... Cytuj
monika88 Napisano 2 Maja 2011 Autor Napisano 2 Maja 2011 (edytowane) Dziękuję bardzo Maddie Edytowane 3 Maja 2011 przez monika88 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi