sikorka11 Napisano 1 Maja 2011 Napisano 1 Maja 2011 Witam,nie wiedziałam gdzie umieścić ten temat więc postanowiłam dać go tutaj.Mam takie pytanie.Bardzo często czuję u mnie w domu zapach perfum pewnej osoby i czuję tak jakby była.Poczuję tak z kilka minut,wszystko wraca do normy.I po paru dniach znowu.Ale jak to jest możliwe.U mnie w domu nie ma nic co by nią pachniało (powęszyłam trochę ),ja też nie używam takich perfum ani nikt z domowników.Z dworu zapach też by nie mógł dolecieć bo jak. Ta osoba nie była u mnie ani razu więc nie mogła zostawić zapachu po sobie.Więc skąd on się może brać? Zdarza mi się to strasznie często.Ale nigdy nie ma źródła.I to tak nagle się zjawia i znika.Pytałam się nawet osób,które były parę razy przy mnie czy czują zapach tych perfum,ale zaprzeczyły i żadna z nich nie pachniała tak.Więc skąd to się może brać? Pozdrawiam Cytuj
La_Huesera Napisano 1 Maja 2011 Napisano 1 Maja 2011 Może to mieć ścisły związek z ze zdolnościami paranormalnymi - wszyscy je mamy. Oprócz jasnowidzenia jest jeszcze jasnosłyszenie, ale także odbieranie smaków i zapachów. Może ta osoba jest dla Ciebie ważna i często o niej myślisz? Wszystko co żywe we Wszechświecie jest ze sobą połączone w jedną całość - przez to czasem potrafimy zobaczyć, usłyszeć albo poczuć wybrane osoby. Sięgnij do książki "Jasnowidzenie" Piotr Jaczewskiego, jeśli chcesz dowiedzieć się więcej. Cytuj
sikorka11 Napisano 3 Maja 2011 Autor Napisano 3 Maja 2011 Ta osoba nie jest dla mnie ważna.Nie myślę o niej często tylko przelotnie.Co do książki, na pewno przeczytam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi