lucekB Posted May 4, 2011 Share Posted May 4, 2011 Jakieś 4 dni temu miałem taki oto sen. Grałem w karty, dokładnie w pokera. Po rozdaniu miałem 4 asy i coś jeszcze. Dla niepoznaki odrzuciłem do wymiany tą piątą kartę. W zamian otrzymałem piątego asa. Jeszcze co pamiętam to to że był to as kier. Nie za wiele mogłem znaleźć w necie dlatego proszę o interpretację. lucekB Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucekB Posted May 7, 2011 Author Share Posted May 7, 2011 Te 5 asów to raczej nic dobrego. Właśnie wczoraj straciłem pracę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomasz88888 Posted May 9, 2011 Share Posted May 9, 2011 "Gra w karty to lekkomyślność, która może kosztować utratę szacunku i dużych pieniędzy. Karty, do gry: Zdarzą ci się nieprzyjemne sprawy. "Sennik Grać w karty palący problem do szybkiego rozwiązania" "As: bić nim - hamuj swoje nerwy, bo przed Tobą tylko krótka wesołość mieć w ręku - i jeszcze jedno niebezpieczeństwo przed Tobą, możesz go obejść wyjeżdżając na urlop także: "Sny o grach są pomyślne – nieważne czy grasz w karty, czy w totolotka. Zapowiadają szczęśliwe przypadki, dzięki którym odniesiesz sukces. Jeżeli grasz we śnie, np. w karty, warcaby albo wysyłasz kupon totka – w przyszłości pojawi się nadzwyczajna szansa, dzięki której twoje życie stanie się bogate i urozmaicone. I to bez większego wysiłku. Jeśli grasz w karty i widzisz kara oraz kiery to znak, że czeka cię szczęśliwe uczucie i dobre wiadomości. Asy to znak, że wnet wydarzy się coś nowego: twoja codzienność stanie się urozmaicona w sposób, który cię ucieszy i usatysfakcjonuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucekB Posted May 9, 2011 Author Share Posted May 9, 2011 Dzięki, szczególnie za 4 akapit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts