Skocz do zawartości

Wizyta u lekarza - ZAKOŃCZONE

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Gaja11
Napisano (edytowane)

To wrzucam kolejno ćwiczonko:-)

Dzisiaj byłam u lekarza. I oto pytania do was:

1. Czy lekarz to mężczyzna czy kobieta?

2. Specjalizacja tego lekarza

3. Z jakim problemem u niego byłam?

4. Wygląd zewnętrzny lekarza?

Powodzenia :-) :spoko_na:

Edytowane przez NeoNówka
Zmiana pytania
Napisano

1. Mężczyzna czy kobieta? - Giermek kielichów, Moc, 2 kije

Mam wątpliwości, ale postawię na dość silną i pewną siebie kobietę.

2. Specjalizacja - 10 monet, Cesarzowa, 6 kijów

Ginekolog.

3. Jaki problem? - Mag, 8 monet, 3 kielichy

Chęć przygotowania się do roli matki.

4. Wygląd zewnętrzny lekarza - 3 kije, 2 kielichy, As monet

Silna, ale jednocześnie ciepła i wrażliwa kobieta, wzbudzająca zaufanie. Ciemnowłosa, smukła.

Napisano

Bez kart przyszedł mi na myśl ginekolog, ale zobaczymy, jakie wyjdą karty ;)

4 denary (o), Królowa Mieczy, 2 mieczy (o) - kobieta ;)

10 kielichów, 3 mieczy, Świat - kardiolog albo specjalizacja związana z nogami, czymś, co uniemożliwia poruszanie się. Albo właśnie ginekolog.

Śmierć (o), Wisielec, 9 buław - patrząc na tego Wisielca pomyślałam, że może podejrzewasz, że jesteś w ciąży. Jeśli to inny lekarz - problemy zdrowotne związane z trybem życia, stresem, pracą. Zalecił ci odpoczynek.

Umiarkowanie, Rycerz kielichów, As kielichów - jasne włosy, maksymalnie do ramion, mogą być kręcone. Młoda - do 35 lat. Zadbana.

Gość ANEZ
Napisano

Wizyta ulekarza.

1.Czy lekarz tomężczyzna czy kobieta?

Król buław - mężczyzna.

2.Specjalizacja tego lekarza.

6 denarów,6kijów,6 kielichów - internista ,gastrolog.

3.Zjakim problemem u niego byłam?

Pęcherzk żółciowy lub jelita.

4.Wygląd zewnętrzny lekarza - 8 buław,6 denarów ,6 kielichów - szybki,energiczny ,chętny do pomocy,po 50-tce.

Napisano

1. Czy lekarz to mężczyzna czy kobieta?...8 denarów...Kobieta

2. Specjalizacja tego lekarza...2 mieczy...okulista

3. Z jakim problemem u niego byłam?...sąd...hm...może jakimś,który [powtarza się w rodzinie...dziedzicznym...,może oczy Ci ropieją...

4. Wygląd zewnętrzny lekarza?..w białym kitlu hahahaha... szczupła ...myślę,że blondynka raczej ciemniejsza,chłodna w obejściu,ale rzeczowa....

Napisano

no to zaczynamy:)

1. Lekarz był mężczyzną (6buław, wieża, Mag)

2. Specjalizacja hmmm i tu bardziej strzelam, ale stawiam na ginekologa (6 monet, umiarkowanie, królowa monet)

3. Poszłaś do niego w sprawie... hmm no na moje to Ty chcesz być powołana do wyższego celu zostania mamą:) (sąd ostateczny, rycerz mieczy, królowa mieczy)

4. no tak lekarz mężczyzna a na kartach opisujących wygląd same kobietki... lekarz był przystojny i atrakcyjny, ale taką trochę zniewieściałą urodą - może po prostu delikatną, włosy od blondu do ciemniejszego brązu (świat, 9 monet, moc)

no to czekam teraz na rozwiązanie... bo na razie chyba tylko ja obstawiam, że to był pan doktor... :)

Gość Daffne
Napisano (edytowane)

1. Czy lekarz to mężczyzna czy kobieta? - Głupiec, Król Kielichów - ciepły, serdeczny facet

2. Specjalizacja tego lekarza - Koło Fortuny, giermek mieczy, as monet/ 9 kielichów - cholerka trudne, ale coś daje nadzieje i szanse na coś, na 9 kielichów... Ginekolog?

3. Z jakim problemem u niego byłam? - 5 kielichów, 4 mieczy, 8 monet - coś Cię smuci i nie pozwala sie spełnić uczuciowo jako kobieta i czerpac radośc jaką byś chciała, chciałabyś ciąży?,a rehabilitacja (4 miecze) dałaby Ci taką możliwość by zajść w ciążę (8 monet)

4. Wygląd zewnętrzny lekarza? - Pustelnik, 2 kielichy, Cesarz - widać, że ma swoje lata, albo ma mądrość tego pustelnika , elokwentny, ogólnie serdeczny i otwarty na ludzi, ale w swej profesji jest profesjonalistą. Postawny brunet bądź szatyn, zadbany, elegancki :)

Edytowane przez Daffne
Gość Gaja11
Napisano

Poczekamy jeszcze i zobaczymy czy będą jeszcze chętni :-)

Napisano

są, są. ale zrobił to i zapisał sobie na komputerze ;)

wiecej pewnie nikt juz sie nie wypowie...sam jestem ciekaw czy mialem racje... dawaj odpowiedz:)

Napisano
To wrzucam kolejno ćwiczonko:-)

Powodzenia :-) :spoko_na:

1. 9 buław, 4 mieczy- mężczyzna, dosyć młody, ale już dawno dorosły, raczej po 35 rż.

2. 4 buław, 2 monet, Rycerz buław- okulista/ lekarz "normalny" [nie wiem jak on się nazywa] lub ginekolog

3. Śmierć, Głupiec- coś się zmieniło, może wada wzroku? poszłaś to sprawdzić i po receptę na nowe okulary? lub chodzi o potwierdzenie ciąży czy coś w tym stylu.

4. Paź kielichów, Król kielichów- delikatne rysy, przyjazny i ciepły wygląd, taki przyjazny człowiek, jasna karnacja, delikatny człowiek.

ciekawe jak tym razem...:chytry_na:

Napisano

Piekielnie trudne to cwiczenie! :) Jeszcze takie karty wyciagnelam, co mnie ciagna w kazda strone; albo tam byl wiecej niz 1 lekarz albo ten ma kilka specjalizacji/holistyczne podejscie; pomysle jeszcze nad nimi :) Dzieki za takie wyzwanie! :)

Napisano

Krol Bulaw – mezczyzna, ok. 40 lub starszy, zwawy, kompetetny

Kolo Fortuny, 4 puchary

Jakis dziwny;))) magik?!/;) Obstawiam jakiegos rehabilitanta, cos z zywotnoscia; stawy, kosci, ewentualnie dieta – medycyjna naturalna, homeopatia, kregarz moze albo ginekolog lub okulista? Kurcze, trudne. Ortodonta?!? Raczej jednak nie...

Plyny sie pokazaly, ale raczej nie urolog. Cos masz cyklicznie nawracajacego; gospodarka plynami chyba jednak, rownowaga czegos w organizmie lub moze wlasnie ginekolog; wtedy temat leczenie bezplodnosci

5 pentakli

z jakims, ktory Cie martwi, ale to cos powaznego – przynajmniej dla Ciebie; przemeczenie, jakas kontuzja/ dysfunkcja czegos? Albo brak rownowagi w organizmie: hormonalnej, z badaniami krwi, z rentgenem

Krolowa Bulaw – ha ha!!! Mocny zestaw – jakis bi?;))) seksowny, dosc duzy, brunet, jakis taki zakrecony, energiczny, optymista, pociesza ludzi, z poczuciem humoru

Trudne jak diabli!;) Ja sie wolę w takie zdrowotne nie angazowac – czuje, ze to nie moje kompetencje i ze to w ogole nie jest temat dla tarota; jakies ciezkie energie z tego wychodza, choc lekarz bardzo fajny – kompetetny; taki powiazany z przekraczaniem granic

Gość Gaja11
Napisano

Dziś wynik ;-) zaraz się wezmę do opracowania. trochę mam zaległości bo nie bylo mnie na forum jakieś kilka dni ;-) ale już nadrabiam :-)

Gość Gaja11
Napisano

Odpowiedzi :-)

1. Czy lekarz to mężczyzna czy kobieta? - Kobieta

2. Specjalizacja tego lekarza - Dermatolog

3. Z jakim problemem u niego byłam? Alergia skórna niestety

4. Wygląd zewnętrzny lekarza? Brunetka, średniego wzrostu, ciemne oczy, szczupła, włosy długie

I teraz wasze odpowiedzi :-) Jak zwykle pogrubione to poprawne i może gdzieś dodam komentarz ;-)

KatiJo

1. Mężczyzna czy kobieta? - Giermek kielichów, Moc, 2 kije

Mam wątpliwości, ale postawię na dość silną i pewną siebie kobietę.

2. Specjalizacja - 10 monet, Cesarzowa, 6 kijów

Ginekolog.

3. Jaki problem? - Mag, 8 monet, 3 kielichy

Chęć przygotowania się do roli matki.

4. Wygląd zewnętrzny lekarza - 3 kije, 2 kielichy, As monet

Silna, ale jednocześnie ciepła i wrażliwa kobieta, wzbudzająca zaufanie. Ciemnowłosa, smukła.

JaneDoe

4 denary (o), Królowa Mieczy, 2 mieczy (o) - kobieta ;)

10 kielichów, 3 mieczy, Świat - kardiolog albo specjalizacja związana z nogami, czymś, co uniemożliwia poruszanie się. Albo właśnie ginekolog.

Śmierć (o), Wisielec, 9 buław - patrząc na tego Wisielca pomyślałam, że może podejrzewasz, że jesteś w ciąży. Jeśli to inny lekarz - problemy zdrowotne związane z trybem życia, stresem, pracą. Zalecił ci odpoczynek.

Umiarkowanie, Rycerz kielichów, As kielichów - jasne włosy, maksymalnie do ramion, mogą być kręcone. Młoda - do 35 lat. ]Zadbana.

ANEZ

1.Czy lekarz tomężczyzna czy kobieta?

Król buław - mężczyzna.

2.Specjalizacja tego lekarza.

6 denarów,6kijów,6 kielichów - internista ,gastrolog.

3.Zjakim problemem u niego byłam?

Pęcherzk żółciowy lub jelita.

4.Wygląd zewnętrzny lekarza - 8 buław,6 denarów ,6 kielichów - szybki,energiczny ,chętny do pomocy,po 50-tce.

Arivo

1. Czy lekarz to mężczyzna czy kobieta?...8 denarów...Kobieta

2. Specjalizacja tego lekarza...2 mieczy...okulista

3. Z jakim problemem u niego byłam?...sąd...hm...może jakimś,który [powtarza się w rodzinie...dziedzicznym...,może oczy Ci ropieją...

4. Wygląd zewnętrzny lekarza?..w białym kitlu hahahaha... szczupła ...myślę,że blondynka raczej ciemniejsza,chłodna w obejściu,ale rzeczowa....

Rozrabiara

1. Lekarz był mężczyzną (6buław, wieża, Mag)

2. Specjalizacja hmmm i tu bardziej strzelam, ale stawiam na ginekologa (6 monet, umiarkowanie, królowa monet)

3. Poszłaś do niego w sprawie... hmm no na moje to Ty chcesz być powołana do wyższego celu zostania mamą:) (sąd ostateczny, rycerz mieczy, królowa mieczy)

4. no tak lekarz mężczyzna a na kartach opisujących wygląd same kobietki... lekarz był przystojny i atrakcyjny, ale taką trochę zniewieściałą urodą - może po prostu delikatną, włosy od blondu do ciemniejszego brązu (świat, 9 monet, moc)

Daffne

1. Czy lekarz to mężczyzna czy kobieta? - Głupiec, Król Kielichów - ciepły, serdeczny facet

2. Specjalizacja tego lekarza - Koło Fortuny, giermek mieczy, as monet/ 9 kielichów - cholerka trudne, ale coś daje nadzieje i szanse na coś, na 9 kielichów... Ginekolog?

3. Z jakim problemem u niego byłam? - 5 kielichów, 4 mieczy, 8 monet - coś Cię smuci i nie pozwala sie spełnić uczuciowo jako kobieta i czerpac radośc jaką byś chciała, chciałabyś ciąży?,a rehabilitacja (4 miecze) dałaby Ci taką możliwość by zajść w ciążę (8 monet)

4. Wygląd zewnętrzny lekarza? - Pustelnik, 2 kielichy, Cesarz - widać, że ma swoje lata, albo ma mądrość tego pustelnika , elokwentny, ogólnie serdeczny i otwarty na ludzi, ale w swej profesji jest profesjonalistą. Postawny brunet bądź szatyn, zadbany, elegancki :)

FairyWitch

1. 9 buław, 4 mieczy- mężczyzna, dosyć młody, ale już dawno dorosły, raczej po 35 rż.

2. 4 buław, 2 monet, Rycerz buław- okulista/ lekarz "normalny" [nie wiem jak on się nazywa] lub ginekolog

3. Śmierć, Głupiec- coś się zmieniło, może wada wzroku? poszłaś to sprawdzić i po receptę na nowe okulary? lub chodzi o potwierdzenie ciąży czy coś w tym stylu.

4. Paź kielichów, Król kielichów- delikatne rysy, przyjazny i ciepły wygląd, taki przyjazny człowiek, jasna karnacja, delikatny człowiek.

Solweig

Krol Bulaw – mezczyzna, ok. 40 lub starszy, zwawy, kompetetny

Kolo Fortuny, 4 puchary

Jakis dziwny;))) magik?!/;) Obstawiam jakiegos rehabilitanta, cos z zywotnoscia; stawy, kosci, ewentualnie dieta – medycyjna naturalna, homeopatia, kregarz moze albo ginekolog lub okulista? Kurcze, trudne. Ortodonta?!? Raczej jednak nie...

Plyny sie pokazaly, ale raczej nie urolog. Cos masz cyklicznie nawracajacego; gospodarka plynami chyba jednak, rownowaga czegos w organizmie lub moze wlasnie ginekolog; wtedy temat leczenie bezplodnosci

5 pentakli

z jakims, ktory Cie martwi, ale to cos powaznego – przynajmniej dla Ciebie; przemeczenie, jakas kontuzja/ dysfunkcja czegos? Albo brak rownowagi w organizmie: hormonalnej, z badaniami krwi, z rentgenem

Krolowa Bulaw – ha ha!!! Mocny zestaw – jakis bi?;))) seksowny, dosc duzy, brunet, jakis taki zakrecony, energiczny, optymista, pociesza ludzi, z poczuciem humoru

Nie wiem co wam z tym ginekologiem powychodziło ? hehe

No kurcze nikt nie trafił ;P

Muszę pomyśleć jak z tymi punktami

Dziękuje i gratuluje :-) :serduszka2_na:

Gość Daffne
Napisano

o matko ale katastrofa hehe poległyśmy.. :P

Gość Gaja11
Napisano

Może wy mi przyszłość wywróżyłyście? Że za chwilę pójdę do ginekologa z podejrzeniem ciąży :D

Napisano

o jezu... porażka na całej linii:) no cóż ten ginekolog i dziecko muszą być Ci pisane;)

Napisano

Dzięki za ćwiczenie...na 4...2 trafione....nie tak żle....a czy to uczulenie było na twarzy??

Napisano
o matko ale katastrofa hehe poległyśmy.. :P

dokładnie... ciężko było...

Gość Gaja11
Napisano
Dzięki za ćwiczenie...na 4...2 trafione....nie tak żle....a czy to uczulenie było na twarzy??

Nie nie... na brzuchu :(

Gość Gaja11
Napisano

Tyle że ja miałam straszne rany na brzuchu aż więc czy to z ciążą sie kojarzy? poza tym strasznie to drapałam :D

Gość Gaja11
Napisano

Ciąża to ciąża a okropny ból i drapanie i straszna alergia na brzuchu to alergia ;-)

Ale niech wam będzie że to was na ginekologa nakierowało :D hihi

Gość Gaja11
Napisano

Ale wy się śmiejecie ;-) kiedyś w pewnym ćwiczeniu dostałam od pewnej osoby takie odpowiedzi że się na teraźniejszość nie zgadzały i się zdziwiłam jak chwilę poźniej to mi się sprawdziło. Więc kto wie kochane dziewczynki może to moja przyszłość ten ginekolog ciąża itd ;D

Napisano

Aby dzieciątko mieszkanko przytulne miało rany na brzuchu zdecydowanie muszą zostać wyleczone. Mam nadzieję, że dasz nam znać kiedyś, czy faktycznie trafiłyśmy na przyszłość;)

Gość Gaja11
Napisano

No ba zajrzę do tego tematu jakby co.

Wcześniej była taka sytuacja,że założyłam ćwiczonko takie ogólne o mnie itd...

No i tam jedna z wróżących napisała że mam takie kobiece kształty itd itp

I tak czytam czytam a ja mam niedowagę, ogromny problem z przytyciem...

A tu minęło trochę czasu i faktycznie trochę nabrałam w końcu kobiecych kształtów ;-) może nie przytyłam od razu 5 kg ale 3 kg przytyłam :D

Napisano

Dzeki! Dzieki! :) Powyciagam z tego wnioski :) Mialam totalny mentlik w glowie przy tym rozkladzie. Na pewno wyczulam, ze to temat holistyczny - nie jakas prosta usterka. Aspekt emocjonalny byl zaznaczony silnie i przez chwile pomyslam, ze to cos z uroda - dlatego ten ortodonta mi sie przyplatal;). Ta ciaza chyba Ci pisana;))) Ja tez mialam taka syutacje, ze na terazniejszosc niby bylo, a przyszlosc pokazalo;)

Plci tez nie bylam pewna, no bo kurcze pokazal mi sie krol bulaw i krolowa bulaw w pytaniu odnosnie charakterystyki lekarza...a Kolo Fortuny w tym wszystkim, to juz w ogole krecka dostalam;)))

Gość Gaja11
Napisano

Pokazał Ci się Król Buław i Królowa Buław

To teraz jako płeć można było by to zinterpretować jako kobietę taką męską... z męskim charakterem... i taka też pani doktor była ;-)

Napisano

Dlaczego zazartowalam, ze bi;))) Na pytanie o plec, uwaga!, pokazal sie krol bulaw; wyglad zewnetrzny - krolowa bulaw...moze trans?;))))

Gość Gaja11
Napisano

hehe ;-) nie kobieta na pewno ;-) ale raczej nie należąca do takich ciepłych serdecznych osób ;-)