carlotta Napisano 5 Lipca 2011 Napisano 5 Lipca 2011 tort- wielka masa słodkiej, miękkiej i kalorycznej papki Cytuj
Gość Indhi Napisano 5 Lipca 2011 Napisano 5 Lipca 2011 Spaghetti Bolognese -zakochany kundel(bajka:) Cytuj
Asper Napisano 7 Lipca 2011 Napisano 7 Lipca 2011 Strona - System Nerwowy Urzytkowników. Trochę mnie to skojarzenie wgniotło w fotel no, ale... System nerwowy użytkowników - neurony Cytuj
Pit Napisano 7 Lipca 2011 Napisano 7 Lipca 2011 Trochę mnie to skojarzenie wgniotło w fotel no, ale... System nerwowy użytkowników - neurony No oczywiście nie wszystkich urzytkowników ,ale mam wiele lat doświadczenia w pracy z energią oraz w ubytkach i przypływach energii ,to z doświadczenia wiem że dzisiejszy człowiek utożsamił się tak bardzo z komputerami i internetem na świecie,że mało w kim jeszcze pozostało prawdziwego Człowieczeństwa,oczywiście do czego mnie Bóg powołał , staram się jak mogę to człowieczeństwo przywrucić Neurony - Atomy/Kwanty. Cytuj
Lady Charlotte Napisano 7 Lipca 2011 Napisano 7 Lipca 2011 rodzice- nietoperze ( nic nie widzą, nic nie słyszą, wszystkiego się czepiają) )) Cytuj
carlotta Napisano 7 Lipca 2011 Napisano 7 Lipca 2011 nietoperze - gacki ( te z wielkimi uszami bodajże) Cytuj
Gość Lilith Napisano 7 Lipca 2011 Napisano 7 Lipca 2011 'Burza Muzgów'- slownik ortograficzny -.- Cytuj
Pit Napisano 7 Lipca 2011 Napisano 7 Lipca 2011 Szybciej piszesz Rekjlama Plusa - Potęga Odpowiedniej Sugestii. Cytuj
Gość Lilith Napisano 7 Lipca 2011 Napisano 7 Lipca 2011 potega odpowiedniej sugestii - Zygmunt Chajzer Cytuj
Gość Lilith Napisano 7 Lipca 2011 Napisano 7 Lipca 2011 czy biel moze byc jeszcze bielsza - nadzieja Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi