Skocz do zawartości

Zabawa Skojarzenia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

moje wymarzone miejsce na ziemi :) - oaza spokoju w ktorej mam wszystko co potrzebuje (milosc, spokoj od zlych ludzi)

Gość karmen310
Napisano

oaza spokoju w ktorej mam wszystko co potrzebuje (milosc, spokoj od zlych ludzi) - ognisko domowe

Napisano
niekończąca się opowieść -> "papla" :telefon:

ło matko bosko! To masz skojarzenia dziewczyno :zeby_na:

a ja chciałam tak bajkowo.......:_yyyy:

Napisano
niedojrzałość- mężczyzna :rotfl:

PS. jakie skojarzenie hmm

mężczyzna - "duże" dziecko

Napisano (edytowane)

mężczyzna - "duże" dziecko -> dorastanie :i4bananbabluwh8::piwko2: :hmmm: :paker::gool::sciana:

Edytowane przez monika88
Gość Vampirella
Napisano

oszczędzanie - świnka

btw wiecie którą stronę zapisujemy teraz (666)

Napisano

sex-Seks (łac. sexus, płeć) – w znaczeniu ogólnym: całość życia erotycznego człowieka[potrzebne źródło], w znaczeniu węższym: zachowania seksualne, potocznie stosunek płciowy.

To tyle teorii :jezyk: :faja_na:

Napisano

gimnastyka-aerobik

ps-wykład za nic,gratis ;) a tak na poważnie,to tak dla żartu wikipedie zacytowałam:)

dzięki za znajomych :)

Napisano

hah, rzeczywiście :D Ale wątek sam w sobie i tak nic nie wnosi :P Pozdrawiam.

Napisano

Ludzie, jest problem techniczny, musicie edytować swoje posty, bo inaczej się nie wyświetlą :chatownik:

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

scena - koncert

"...edytować swoje posty...", no ok, ale ile tak można robić...problem istnieje od rana...

A swoją drogą, to to Forum niezle "podupada, ciągle jakieś problemy...:zly:

Napisano

raty - splaty;)

ps.Lioness,mozesz pisac bez problemu,bo ja musze kazdy jeden edytowc,wtedy widac;)

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

czarna rozpacz - załamanie (no massssakra z tymi niewidocznymi postami...jak długo jeszczeeee :ysz::zly:)