Gość Daffne Napisano 7 Maja 2011 Napisano 7 Maja 2011 (edytowane) Ulubiony kolor Daffne? Moze być jeden, ewentualnie będę brać pod uwagę dwa kolory jeśli byłaby trudność z określeniem jednego. Odpowiedź dam w zależności od liczby chętnych Powodzenia Edytowane 9 Maja 2011 przez NeoNówka Cytuj
Gość Rokka Napisano 7 Maja 2011 Napisano 7 Maja 2011 niebieski i żółty, ewentualnie czerwony i pomarańczowy jeszcze mogą też być bo mi się 4 pokazały Cytuj
solweig Napisano 7 Maja 2011 Napisano 7 Maja 2011 8 kielichow i As mieczy kolor 3 oka blekit, indygo, turkus, morski ewentualnie - skala niebieskosci i bialy + czarny, szary ewentualnie taki metaliczny; czarny chyba na pozycji nr 1; i chyba w ogole zalezy w jakim kontekscie - na czym ten kolor ma byc;) duchowo niebieskosci, w stroju czarny; barwy zimne; Cytuj
Gość Rokka Napisano 7 Maja 2011 Napisano 7 Maja 2011 (edytowane) oo na kartach tez miałam masę szarości To tak: szary i niebieski, potem żółty i czerwony Edytowane 7 Maja 2011 przez Rokka Cytuj
FairyWitch Napisano 8 Maja 2011 Napisano 8 Maja 2011 Ulubiony kolor Daffne? Moze być jeden, ewentualnie będę brać pod uwagę dwa kolory jeśli byłaby trudność z określeniem jednego. Odpowiedź dam w zależności od liczby chętnych Powodzenia 9 denarów- zielony i fioletowy, ew. żółty. Cytuj
Gość Daffne Napisano 8 Maja 2011 Napisano 8 Maja 2011 hehe no powiem Wam, że ciekawie wychodzi ) Cytuj
KatiJo Napisano 8 Maja 2011 Napisano 8 Maja 2011 Umiarkowanie, Giermek Mieczy, 5 denarów Stawiam na niebieski, ewentualnie czarny lub fioletowy Cytuj
Gość Vampirella Napisano 8 Maja 2011 Napisano 8 Maja 2011 9 kielichów - stawiam na żółty lub niebieski Cytuj
Arivo Napisano 9 Maja 2011 Napisano 9 Maja 2011 Giermek mieczy...chyba lubisz kolor zimne...stawiam na szary... czarny lub brudny błękit... Cytuj
rozrabiara Napisano 9 Maja 2011 Napisano 9 Maja 2011 ja... jeszcze ja... tylko dajcie mi chwilkę... ogarnę się i jeszcze ja... Cytuj
rozrabiara Napisano 9 Maja 2011 Napisano 9 Maja 2011 dobra to żeby nie było, że nie zdążyłam... to za nim się ogarnęłam dodaje odpowiedź... lubisz kolory w odcieniach czerwieni i pomarańczu, aż po żółć przede wszystkim ciepłe, gorące i energetyczne... wszystkie te moje karty takie czerwono pomarańczowe właśnie, ale mogę się mylić w końcu jest poniedziałek rano(koło fortuny, rycerz buław, król buław) Cytuj
Gość Daffne Napisano 9 Maja 2011 Napisano 9 Maja 2011 w kartach Ci wyszły moje ogniste emocje rozrabiara Cytuj
rozrabiara Napisano 9 Maja 2011 Napisano 9 Maja 2011 no... to coś tam wyszło... jak nie kolor to emocje.. eee lepsze to niż nic:) Cytuj
Gość Daffne Napisano 9 Maja 2011 Napisano 9 Maja 2011 no... to coś tam wyszło... jak nie kolor to emocje.. eee lepsze to niż nic:) a no pewnie że tak Cytuj
Gość Daffne Napisano 9 Maja 2011 Napisano 9 Maja 2011 (edytowane) WERYFIKACJA: Mój ulubiony kolor to NIEBIESKI i wszelkie pochodne kolor nr 2 to ZIELONY, kolor nr 3 to CZARNY kolor nr 4 to SZAROŚCI. JANEDOE -> żółty, albo czerwony. To odcienie moich emocji i charakterku / W czerwonym mi podobno ładnie ROKKA -> niebieski i żółty, ewentualnie pomarańczowy, czerwony. / Najważniejszy trafiony SOLWEIG -> kolor 3 oka blekit, indygo, turkus, morski ewentualnie - skala niebieskosci i bialy + czarny, szary ewentualnie taki metaliczny; duchowo niebieskosci, w stroju czarny; barwy zimne; / Świetnie!! FAIRYWITCH -> zielony i fioletowy, ew. żółty. / Trafiony jeden z istotniejszych ERZA -> niebieski, ale taki w odcieniu chabrów / Bingo! Oj, ktoś mi tu się sygnaturką sugerował, spryciula SHEINA -> zieleń / Trafiony KATIJO -> niebieski, czarny, fioletowy / bardzo ładnie VAMPIRELLA -> niebieski, żółty / bingo ARIVO -> szary, czarny, brudny błękit / bingo ) ROZRABIARA -> kolory w odcieniach czerwieni i pomarańczu, aż po żółć / czerwony noszę, ale to nie mój ulubiony Najlepiej wszczeliły się: SOLWEIG ARIVO KATIJO ERZA VAMPIRELLA ROKKA Gratulacje:azsg3: Edytowane 9 Maja 2011 przez Daffne Cytuj
rozrabiara Napisano 9 Maja 2011 Napisano 9 Maja 2011 hmmm a wyszła mi między tym wszystkim 7 monet i myślałam o tym niebieskim... heh Cytuj
Gość Daffne Napisano 9 Maja 2011 Napisano 9 Maja 2011 no z kolerem cieżko trafić, na karcie ich tyle, że sama bym nie wiedziała który Cytuj
solweig Napisano 9 Maja 2011 Napisano 9 Maja 2011 Fajne cwiczenie - dziex:) Kolory chyba ida mi dobrze, bo jam kolorystka )) Kompletnie za to nie ogarniam kwestii medycznych - mamy takie cwiczenie. Ktos by mi mogl polecic literature odnosnie ciala/zdrowia? Byle nie Chrzanowska Cytuj
Gość Daffne Napisano 9 Maja 2011 Napisano 9 Maja 2011 tu na forum możesz poczytać znaczenie kart dotyczące zdrowia również, czasem czytam, a literaturę mam jedynie ogólną więc nie pomogę, ale może ktoś inny coś zna Cytuj
solweig Napisano 9 Maja 2011 Napisano 9 Maja 2011 ale nie mamy takiego dzialu moze zalozyc? choc wolalabym, zeby kto inny wkleil opisy Cytuj
Gość Daffne Napisano 9 Maja 2011 Napisano 9 Maja 2011 ale nie mamy takiego dzialu moze zalozyc? choc wolalabym, zeby kto inny wkleil opisy mamy, mamy Ogólne znaczenia kart + zdrowia też Arkana Małe http://www.ezoforum.pl/arkana-wielkie/ Cytuj
solweig Napisano 9 Maja 2011 Napisano 9 Maja 2011 Poszperam, bo tam wszystko razem, a ja bym taka oddzielnosc chciala Cytuj
Gość Erza Napisano 9 Maja 2011 Napisano 9 Maja 2011 o kurczę ale mi się trafiło do wyboru miałam jeszcze czarny i czerwony hehe dzięki za ćwiczenie Cytuj
Gość Vampirella Napisano 9 Maja 2011 Napisano 9 Maja 2011 ja tak sobie na początku myślałam czy nie wyjąć więcej kart ale okazało się że jedna jest w zupełności wystarczająca, w sumie fajnie mi te karty pokazały bo na 9 kielichach przecież jest niebieska kurtyna (czyli kawałek materiału) więc nawet się domyślać nie trzeba było za dużo. Dziękuję, pozdrawiam i czekam na następne ćwiczenia, V Cytuj
Gość Daffne Napisano 9 Maja 2011 Napisano 9 Maja 2011 ja tak sobie na początku myślałam czy nie wyjąć więcej kart ale okazało się że jedna jest w zupełności wystarczająca,w sumie fajnie mi te karty pokazały bo na 9 kielichach przecież jest niebieska kurtyna (czyli kawałek materiału) więc nawet się domyślać nie trzeba było za dużo. Dziękuję, pozdrawiam i czekam na następne ćwiczenia, V no ja też patrzę właśnie na kolory na karcie i często wyciągam więcej niż jedną Nie ma za co dziękować i wzajemnie pozdrawiam Cytuj
Arivo Napisano 9 Maja 2011 Napisano 9 Maja 2011 Dzięki Daffne za ćwiczonko...cieszę się,że trafiłam:tancze_na:gratulacje dziewczyny...:kwiatek: Cytuj
beattka7 Napisano 12 Maja 2011 Napisano 12 Maja 2011 Prince of Swords Ja bym powiedziala ze zielony Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi