mika43 Posted May 8, 2011 Share Posted May 8, 2011 Przerażający sen mojej mamy: najpierw mój brat chodził po podwórku z jakimiś ludźmi, jakby czegoś szukali. Mama zapytała ojca, czyli swojego męża, kto tam jest, a on odpowiedział, że ktoś do (tu padło imię mojego brata). Następnie mama chciała wejść do pokoju brata, otworzyła drzwi, sofa była przewrócona, z niej wyrzucona pościel. Pozrzucanie ubrania wyjęte z szafy i sprzęt domowy znajdujący się w szafach w pokoju brata (m.in. serwisy obiadowe) - wszystko wyrzucone na środek pokoju. Jacyś ludzie pochylali się nad szafkami, jakby czegoś szukali. Brat stał blady obok kominka, nie pozwolił mamie wejść do pokoju Ten sen się powtarza średnio co kilka dni. Czy ktoś może pomóc? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted May 8, 2011 Share Posted May 8, 2011 Witam, taki sen jest efektem troski Twojej mamy o brata. Jeśli mogę spytać - w jakim on jest wieku? Prawdopodobnie mama martwi się, że brat ma jakieś problemy o których nie chce jej powiedzieć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mika43 Posted May 8, 2011 Author Share Posted May 8, 2011 Brat ma 30 lat, to nie jest dziecko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted May 8, 2011 Share Posted May 8, 2011 Co nie wyklucza troski ze strony matki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slawomir Posted May 8, 2011 Share Posted May 8, 2011 Zgadzam się z Sephirą to napewno troski zaś rozrzucone łóżko moze dotyczyc sparaw "łózkowo sercowych" zaś bałagan i porozrzucane rzeczy mogą siadczyć o tym, że musi coś w swoim zyciu uporządować. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts