czekoladkowa Posted May 10, 2011 Share Posted May 10, 2011 (edited) Witam was raz jeszcze. Otóż chciałabym wyjaśnić kilka wątpliwości. Byłam w karmicznbym związku według was i się z tym zgadzam- mnóstwo rozstań i moja zazdrość o nowopoznaną osobę w której on znalazł przyjaciółkę,ale z podtekstem- ta dwójka też ma karmiczny związek według liczb. Ja wiem co muszę przepracować i czego miało mnie nauczyć nasze ostatnie rozstanie. Wiem, że teraz powrót jest niemożliwy a mimo to spotykamy sie nadal jakbyśmy byli para.A jednocześnie czuję się jak w jakimś trójkącie. To mąci strasznie w głowie bo on nie chce przeciąć tego na zawsze, ja również nie mam siły by po prostu się nie kontaktować. Pracuję nad sobą ale ciągle chyba w duszy mając nadzieje, że wszystko skończy się... happy endem? Czy to ma w ogóle sens? Prrooooooszę Nigdzie nie spotkałam się jakby z takim swoistym... trójkątem gdzie 2 kobiety mają karmiczne związki z jednym mężczyzną. Edited May 11, 2011 by czekoladkowa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts