Skocz do zawartości

Kwartalnik "Tarocista"

Rekomendowane odpowiedzi

• Moderator
Napisano

Mam do was pytanie czy ktoś kupuje to czasopismo? Zastanawiam się nad zakupem egzemplarzy archiwalnych ale nie wiem czy jest warto. Po gazetach to często takie zdawkowe banały piszą...

W tym piśmie opisują poszczególne karty AW kolejno.. a czy wyczerpująco? Czy zbiór tychże, uczyni zeń vademecum?

Czy artykuły tematyczne są wyczerpujące?

Napisano

Ja spotkałam się z rożnymi opiniami na temat "Tarocisty". Trzeba tylko pamiętać, że nawet najlepsza książka ma zarówno swoich zwolenników jak i przeciwników. Ja osobiście od dawna zamierzam zamówić jeden numer na próbę, ale jakoś zawsze zapominam i kupuję coś zupełnie innego :)

Napisano

Prenumeruję i uważam,że jest super, dużo praktycznych i nieksiązkowych rozkładów, interpretacji, uważam ze warto.Bardzo mi pomaga w pracy z kartami.

• 2 tygodnie później...
Napisano

Posiadam 3 numery , niestety muszę przyznać, że chyba jestem trochę rozczarowana - ale to moje subiektywne wrażenie. Ona77 - mogę Ci podesłać jeden ( niestety archiwalny bo nowych nie zamawiam ) :)

Gość alathea
Napisano

nie kupilam jeszcze

moze maja ciekawe rozklady?

zajrzalam na strone - przykladowo zamieszczony tam opis Kaplanki nie wnosi nic nowego - ale moze przy jakiejs innej karcie tak...

preferuje raczej pozycje ksiazkowe znanych autorow, choc wlasnie -moze warto prenumerowac dla rozkladow (?)

Napisano
Posiadam 3 numery , niestety muszę przyznać, że chyba jestem trochę rozczarowana - ale to moje subiektywne wrażenie. Ona77 - mogę Ci podesłać jeden ( niestety archiwalny bo nowych nie zamawiam ) :)

A czy jest możliwość odkupienia pierwszego numeru bo nakład już niestety wyczerpany?

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Ja kupuję tarocistę i jak najbardziej polecam - dużo praktycznych porad i ciekawostek :)

• 4 tygodnie później...
Napisano

Ja tez prenumerowalam ten kwartalnik. Opisy poszczegolnych kart nic nowego nie wnosily, jedynie ciekawe sa rozklady z ktorych od czasu do czasu korzystam. Arbo, skusiles sie na prenumerate?