Skocz do zawartości

Dziwny sen...

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, miałam dzisiaj dziwny sen,a mianowicie:

Pojechałam z koleżankami do innego,pobliskiego miasta. Poszłyśmy do jakiegoś urzędu, w którym chciałam dowiedzieć się o pracę. Spotkałyśmy tam kilka znajomych osób, z którymi w podstawówce chodziłam do klasy. Okazało się ze wszyscy tam pracują. Przyszedł koniec ich zmiany i wyszli z pracy, ja nadal czekałam na swoją kolejkę do jakiegoś pokoju.Koleżanki z którymi przyjechałam stwierdziły, że jest już późno i tez już wracają do rodzinnego miasta. Zostałam sama. W końcu przyszła moja kolej i weszłam do pokoju, długo rozmawiałam z jakimiś dwoma kobietami. Powiedziały mi, że jest szansa, iż znajdzie się jakaś praca dla mnie. Zadowolona wyszłam z budynku i z niedowierzaniem zobaczyłam, że wszędzie leży śnieg i jest bardzo zimno(kiedy przyjechałam było bardzo ciepło, miałam baleriny i sukienkę). No ale cóż...poszłam przed siebie na busa,żeby wrócić do domu. Szłam dość długo i w pewnym momencie zorientowałam się,że się zgubiłam.Jednak nadal szłam prosto, jakąś mało uczęszczaną uliczką. Doszłam do

małego mostku nad rzeką z korytem wyłożonym kamieniami.Z jednej strony mostu nie było barierki. Był bardzo zatłoczony.

Gdy weszłam na niego dostrzegłam,że wszyscy próbują się wzajemnie z niego zrzucać. Sama zostałam uderzona przez jakąś dziewczynę w wieku zbliżonym do mojego i zaczęłam się chwiać...wtedy obudził mnie sms od narzeczonego,i nie wiem jak się skończył mój sen... Jak myślicie, co on może oznaczać?