mag280590 Napisano 11 Maja 2011 Napisano 11 Maja 2011 byłej nocy miałam dziwny sen ogólnie ostatnio miewam dziwne sny... ciągle gdzies gonię a tym razem szłam jakąś drogą, chyba z jedną osobą, ale jej nie widziałam, wiem że było jeszcze zwierzę, dość dziwne coś jak lama tylko szybkie zwinne, i na początku mnie zaczepiało ale tak miło, troche zawadiacko, w końcu za namową osoby pozwolił mi wsiąść na swój grzbiet, zaczęliśmy uciekać, zauważyłam tylko w pewnym momencie gałązki jednej wiśni, potem nagle znalazłam się na zamku, wchodziłam schodami na górę, szukałam czegoś, przed czymś uciekałam, potem już nie pamiętam ale w pościgu zbiegałam ze schodów uciekając przed czymś ściskając w ręku chiński mundurek(marynarkę) koloru khaki, podniszczona, co to może znaczyć, ja tylko się domyślam, pewności nie mam... pomocy? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi