Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

zrobilam dwa rozklady jeden na zycie zawodowe, czy czekaja mnie jakies zmiany w pracy

drugi na zycie towarzyskie i uczuciowe.

praca:

rozklad krzyz na 5 run

1 - karta u dolu - kenaz / kan odwrocona (6)

2 - karta po lewej - jera - odwrocona (12)

3 - karta u gory - pertho / peorth - odwrócona (14)

4 - dagaz - odwrócona (24)

5 - as / ansuz - odwrocona

Pierwsza runa mowi o podstawach problemu - cos sie skonczylo, tylko co ? bo nic sie u mnie nie zmienilo ostatnio. tzn. pracuje nad pewnym projektem i wlasnie jestem u konca, ale widze to jako pozytyw. nie wiem dlaczego negatywna karta.

Druga runa mowi o przeszkodach - jera odwrocona - kaze na cos czekac, cos jeszcze nie dojrzalo do doskonalosci. cos sie opozni

Trzecia runa mowi o tym co pomoze - pertho odwrocona - wyjdzie na jaw jakas tajemnica? ale w czym to mialoniby pomoc? czy moze chodzic o to ze moj projekt tworzylam w tajemnicy i wkrotce bede go musiala ujawnic? albo pomoc osoby o nieczystym sumieniu?

Czwarta runa mowi o najblizszym wydarzeniu w aspekcie zainteresowanej dziedziny - dagaz odwrocona - cos pojdzie niepomyslnie

Piata runa - istota problemu - niezadowolenie z pracy lub posiadanych kwalifikacji, niedostatek intelektualny, waskie myslenie

Napisano

stawiaj rozkłady z 3 kart bo z tym krzyżem chyba sobie nie radzisz za bardzo :).

kenaz - ten projekt nie jest zbytnio satysfakcjonujący dla Ciebie

jera wskazuje byś bardziej dopieściła swój projekt, zadbała o każdy detal i być może jeszcze się do niego mocniej przyłożyła

perdo - pilnuj by nikt za wczasu nie dowiedział się o tym co tworzysz

dagaz jest jedną z najpomyślniejszych run możliwe, że ludzie po ujrzeniu tego projektu nie będą tak poruszeni w pozytywny sposób jak to sobie wyobrażałaś

ansuz może też mówić o plotkach w miejscu pracy