Skocz do zawartości

Na odcięcie się

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czy to dobry talizman na odcięcie się od przeszłości. Chciałabym pozbyć się nurtującej mnie przeszłości która co chwile wraca i mam wrazenie, że mnie blokuje.

Czy mogłabym poprosić o napisanie mi co da mi noszenie takiego talizmanu co niesie ze sobą połączenie tych dwóch run. Bardzo proszę o pomoc.index.php?main_page=popup_image&pID=547

Połączenie runy degaz z wplecioną ingwaz.

Napisano

Dziękuje bardzo Zosiu za odpowiedz. Powinnam napisać skąd sam pomysł itak dalej. Otóż od pewnego czasu zdarza mi się wyciągnąć rano jedną z run myśląc o tym co dany dzień przyniesie lub na jakieś konkretne pytanie. I momentami mnie zaskakiwało to iż pojawiała się runa dagaz z jakąś tam systematycznością. Wkońcu zapytałam runy czy dagaz mnie podniesie i odpowiedz była jaknajbardziej adekwatna moim zdaniem. Stąd pomysł na prace z runą dagaz i dziś drugi dzień jak postanowiłam sobie ja namalować na lewym ramieniu. I jestem w szoku ponieważ w nocy za grosz nie pospałam choć miałam jakieś migawki z życia. Rzeczy których się gdzieś tam obawiałam i tak jakbym nagle miała przebłysk jak ten problem rozwiązać. Dziś od rana mimo zero spania, a jestem śpiochem, tryskam cały czas energią do tego stopnia ze na ulicy wszystkim krzyczałam dzieńdobry i miałam wyjatkowo dobry humor. Do tego od początku roku trapią mnie problemy finansowe i nagle tak jakby to przechodziło obok mnie, poczułam taki wewnetrzny spokój do tego stopnia, że będąc grubo pod kreska oglądałam dziś dom do kupienia <szok>!! Ogromna dawka optymizmu połączona z planami jakich dawno nie miałam. Jedyne ale to to, że czuje zdecydowanie cięższą rękę na której mam tą runke. Tak jakby aż mi ją przygniatało i to się pojawiło w momencie napisania jej czerwnym flamastrem jest cięższa i takie ciepło na niej czuje. Czy ta runa ma aż tak silne oddziaływanie? Aha i jeszcze jedno wiem, że każda runa ma swój okres realizacji jak jest z runą degaz. I wogóle co o tym myślisz? Bede bardzo wdzięczna za Twoja opinie.

Napisano

Od czego chcem aby mnie odcieła? Od poczucia obowiązku wobec byłego mężczyzn. Tzn wchodze w nowy układ, ale mój ex chłopak dzwoni do mnie za każdym razem gdy ma jakiś kłopot w swoim związku z tekstem "bo tylko ty mnie zrozumiesz i mi pomorzesz dasz rade i tylko Twoje rady i słowa mi pomagają" Nie wiem czemu ale czuje się w poczuciu że powinnam pomóc, ale po takim telefonie i takiej rozmowie ja się czuje przez kilka dni żle taka słaba i bez polotu. Dokładnie to oddaja wyznania o energetycznych wampirach, czuje że mu pomogłam ale tak jakbym sama musiała wyrównać po tym swoją energetyke. Z kolei on po rozmowie ze mna przez 3-4 miesiace góry przenosi i wszystko idzie mu idealnie i później znów łapie doła i sie do mnie odzywa. To takie dziwne wiem ale pisze tak jak to czuje :( I właśnie od tego emocjonalnego powiązania chciałabym się uwolnić, miedzy nami niema juz niczego bo nic do niego nie czuje raczej on sie tak uczepił ze ja nie umiem uciec. I wiem ze mnie to blokuje i strasznie meczy.On ma swoje zycie od kilku lat a ja wciaz walcze o zwiazek do ktorego jakos wyboista droga prowadzi.

Napisano

Dziękuje bardzo Zosiu zrobie tak jak mówisz z tą runką Isa :) wkońcu Twoja wiedza i rady nie jednej osobie pomogły I bardzo bardzo dziękuje za poświęcony mi czas A rune na ramieniu zatrzymam jeszcze trochę, gdyż po tym okresie samych problemów chyba potrzebuje tego zrównowarzenia i innego głębszego spojrzenia na to wszystko. Zaufam jej ze da mi znak kiedy będe gotowa na to abyśmy się rozstaly. :) Bardzo dziękuje raz jeszcze Zosiu

• 2 miesiące temu...
Napisano
Ja bym zastosowała sama rne Isa. Zapal białą świecę i narysuj rune isa na zdjeciu z nim np. z intencja całkowitego odciecia sie od niego emocjonalnego,psychicznego i nie wiem czy chcesz fizycznego. Wizualizuj spokój i spływjaca nowa energie, sytuacje w której on cie juz niepokoi itd.

jezeli bedziesz uwazalaze spełniła swoje zadanie spal Ise.

Mam podobny problem i chcialam zapytac o rade. Juz kilka dobrych lat mecze sie nieodwzajemniona miloscią, przesladuje mnie bol nie tylko psychiczny ale fizyczny, w tamtym roku postanowilam zerwac znjaomosc dla walsnego dobra, nigdy nie bylismy para - laczyla nas fizycznosc oraz przyjazn polaczona z namietnoscia. Rok temu ow osoba znalazla sobie partnerke i pomimo tego chciala ze mna utrzymywac kontkat - przyjacielski, niestety dla mnie to bylo wtedy jak i teraz za trudne gdyz nadal go kocham. Po kilku miesiacach zaczelam sobie z tym w miare radzic, ale nie do konca na tyle zeby utrzymywac normalny z nim kontakt. Ostatanio nawet przestalam myslec o nim, ale zaczal powracac w snach tydzien temu po raz pierwszy, 2 dni z rzedu poniedzialek wtorek, zignorowalam to choc mialam ochote mu napisac ze powraca w snach i bardzo mnie meczy w nich, sny maja wydzwiek raczej negatywny, jednak nie napisalam. W czwartek dostalam wiaodmosc od tej osoby ze jej sie snilam, ze meczy sie na jawie teskniac za mną.

W niedziele znowu mialam zly sen, tlumaczaylam jego obocnej partnerce jaki jest na prawde i ile bolu moze wyrzadzic, budzac sie rano znowu dostalam wiaodmosc od niego ze mial sen w ktorym sie mszcze na nim. Nie mam juz sily przechodzic takich sytuacji, jestem zachwiana emocjonalnie, w zyciu codziennym radze sobie jakso z tym, ale jak mam sobie poradzic z podswiaodmoscia, to nie jest zalezne ode mnie. Czy uzycie samej runy ISA pomoze mi wyzbyc sie go z podswiaodmosci, uwolnic emocjonalnie, fizycznie, calkowicie, nie moge zaczac przez to normalnego zycia, nie mam zdjecia gdyz wszystkie usunelam nigdy nie powarcac do wspomnien, bede bardzo wdzieczna za radę, z góry dziekuję.