Skocz do zawartości

Serdeczna prośba do Sawomira o interpretację serii krótkich snów..;]

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam :hejka:

Proszę o pomoc w zrozumieniu tych snów.. bo chociaż mi "cos dzwoni" to Twoja obiektywna wypowiedż pozwoli mi na szersze pojęcie ich sensu...

1- sen ten nie ma obrazów w tle. Jestem ja a po moich obu stronach znajdują sie pojedyńczy mężczyżni. Przedemną staje niby ksiądz ale jakoś jego strój nie dosłownie mi na to wskazuje.. ma na szyi przewieszona szarfę. klękam przed nim z uczuciem panicznego strachu , mam poczucie jakieś odbywającej sie ceremoni . mówie mu jak bardzo się boje ,bo on ma zamiar przeciąć mi krótki odcinek skóry na czole tak u styku z włosami i choć wiem , ze to nie uniknione , mówie mu o moim głebokim strachu.

Odpowiada mi przybierając lekko szelmowski uśmiech , że bać to ja mam sie tego co mnie spotka po śmierci. / fajny co nie?:}}}/

2- bładze po jakiś ciemnych ulicach , jeżdze różnymi środkami komunikacjii tak bez celu.. W jednej chwli pojawiam się na szerokiej ulicy rozświetlonej słońcem . ulica ta jest pełna różnych ludzi spacerujących . atmosfera jak w niedzielne letnie popołudnie.

Staje przedemna jakas dziewczyna i chyba ma polne kwiaty w ręcei ,nic w sumie nie mówi jednak rozumuję ,ze my wszyscy,mamy zanieśc polne kwiaty w podzięce / za co nie wiem/ i z gorącą prośba o modlitwe do św Bernadety. W Sumie to nie wiem gdzie jedyne co to w śnie pojawia się jakiś mały ołtarzyk w jednym z domów na tej ulicy.

3- sen o sercu hmm . jak to opisać wsumie to tego serca nie widzę w tym śnie bardziej czuje jak by operację na moim otwartym sercu / tak jak to widzieliśmy nie jednokrotnie w telewizji. Czuje sie nie spokojnie tak jak by mnie cos dosłownie otworzyło i to poczucie własnego serca jakoś wychodzi ze mnie , ' oblewa mnie... trace poczucie ciała fizycznego . Przebudzam sie taka zaniepokojona , ogołocona , bez świadomości ochrony mojego namacalnego ciała .. TAK JAK BY MNIE KTOŚ , COŚ ODWRÓCIŁO NA LEWA STRONĘ.

Napisano

Jak nie Matka Boska to św. Bernadeta tu tak łatwo nie pójdzie!

musisz mi odpowiedzieć na kilka pytań:

1) twój stosunek do wiary

2) czym sie zajmujesz

3) co za związek masz z ezoteryką

4) czy jesteś w związku?

Napisano

1- no to jak na spowiedzi... ;]

tak do nie dawna to jak byłam tak ślepo wierząca , bo tak zostałam wychowana.. W matkę boska wierzyłam ale nie bardzo rozumiałam jezusa..

\ to mi sie wydaje takie głupie... To co piszę\

do momentu tych snów / są nie dawne/ byłam zamknięta w zwykłym szarym życiu z moimi przekonaniami o nim , ze jest be:{

aż poznałam pewnego mężczyzne który jakoś moje zatwardziałe spojrzenie na świat zupełnie przewrócił w drugą strone..

Nasza znajomośc była krótka ale intensywna... Pracuje w banku a jednocześnie jest poetą.. Jego wiara to wiara w człowieka .od niedawna nie utrzymujemy żadnego kontaktu. A jaki mam związek z ezoteryką to nie mam zielonego pojęcia sama...

Jedyne co to odkąd go poznałam to dzieją sie takie dziwne rzeczy ale to już inny temat w który sie nie chcę zgłebiać..

Zależy mi na odczytaniu jakiegos sensu z tych snów. Plisss

Napisano

Dodam jeszcze ,ze jestem ostanio jakas nadwrażliwa i mam bardzo wyostrzoną intuicje.......echhh

Napisano

Witam!

niestety aby zrozumieć twoje sny nalezy się pozagłębiać w waszą znajomość, bo moim zdaniem to właśnie on jest tym kapłanem ze snu.

Napisz do mnie na PV aby nie roztrząsać twoje życia na forum.

Napisano

witam, czy mogę prosić o interpretacje snu, bo strasznie mnie on męczy?

Napisano

Nie wiem jak się z tobą skontaktować sławku .... Ech...

Napisano

ale doleciało do mnie na skrzynkę, odpowiem wieczorem