Skocz do zawartości

kto mi pomoze zinterpretowac rozklad partnerski

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

zadalam pytanie- co on czuje do mnie

4,6,8- ja- walet kier, 4 kier, walet trfl

5,7,9 -on- 5 trefl, 8 karo, dama kier

1,2,3- co nas laczy/dzieli- 9 karo,7 trefl, as karo

prosze o pomoc:)

Napisano

Jesteś młodą osobą, serdeczną i uczuciową. Czeka Cię spotkanie przyjacielskie, radość lub szczęśliwy przypadek. Czeka Cię okres szczęśliwy dla spraw sercowych.

Gość Erza
Napisano
zadalam pytanie- co on czuje do mnie

4,6,8- ja- walet kier, 4 kier, walet trfl

5,7,9 -on- 5 trefl, 8 karo, dama kier

1,2,3- co nas laczy/dzieli- 9 karo,7 trefl, as karo

prosze o pomoc:)

poruszył Twoje serce, jesteś w nim zadłużona, powoli to uczucie przeradza się w miłość, ale skrywasz to przed nim

on hmmm i tu mam problem, bo powiedziałabym, że kocha (dama kier), ale nie wiem kogo,czy Ciebie czy inną kobietę (czy jak wróżysz sobie, to którą z dam oznaczasz jako Ty?)

oboje się lubicie, jednak on jest jakoś przyblokowany, dystansowany, ta dama chyba jednak mówi o innej, która jest w jego sercu

Napisano

tez sie wlasnie zastanawialam nad ta dama kier, zawsze tak oznaczam siebie w rozkladach ale tu mialam dylemat, zwlaszca ,ze sprawa dotyczy mnie i Jego :), nie umiem byc obiektywna.

Gość Erza
Napisano

wszystko też zależy od tego jak na dzień dzisiejszy wygląda wasza relacja?

Napisano

sytuacja wyglada jak dla mnie "oficjalnie", ale zalezy mi na min

Gość Erza
Napisano

chodziło mi bardziej o to, czy jesteście razem, czy byliście, czy jesteście przyjaciółmi czy znajomymi, taka informacja jest ważna przy interpretacji :)

Gość Erza
Napisano

więc tak jak mówiłam wcześniej, on może być zakochany w innej, aczkolwiek Ciebie lubi, sytuacja jest rozwojowa, wszystko może się jeszcze wydarzyć :)