Kuroi Neko Posted May 18, 2011 Share Posted May 18, 2011 Śniło mi sie ze na prawej dłoni miałam położony taki czarnawy, zepsuty ząb. I patrzyłam się na tą dłoń z tym zębem, drugą ręką wyjęłam sb kolejnego zęba i on też był taki zepsuty, może troche mniej ;/ To była prawa górna szóstka i siódemka (o ile to ma jakieś znaczenie). Położyłam te 2 zęby na tej mojej dłoni i powiedziałam do mamy 'mamo zobacz jakie ja mam zepsute zęby'. Co to znaczy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slawomir Posted May 18, 2011 Share Posted May 18, 2011 Witam! prawa dłoń - dłoń ze strony męskiej odpowiedzialnej za pracę, tworzenie itp. dodatkowo sama dłoń to narzędzie pracy zaś zepsuty ząb no cóż pewnie jakieś nieprzyjemności w robocie. pozdrawiam; Sławomir Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest agnieszka007 Posted May 18, 2011 Share Posted May 18, 2011 Zepsuty ząb- choroba,a wypadnięty-ktoś może odejść z tego świata.Możesz też widzieć np.jak ktoś będzie umietał,lub dowiesz się o czyjejś śmierci,może być to osoba niespokrewniona z tobą. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slawomir Posted May 18, 2011 Share Posted May 18, 2011 Zepsuty ząb- choroba,a wypadnięty-ktoś może odejść z tego świata.Możesz też widzieć np.jak ktoś będzie umietał,lub dowiesz się o czyjejś śmierci,może być to osoba niespokrewniona z tobą. Jakby wypadające zęby zawsze mówiły o śmierci - przeludnienie świata było by tylko marzeniem demografów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuroi Neko Posted May 18, 2011 Author Share Posted May 18, 2011 Ale czy to, ze te zęby były takie zepsute coś znaczy? Sławomir - słuszna uwaga XD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slawomir Posted May 19, 2011 Share Posted May 19, 2011 Zesute zęby wskazują poprostu na jakiś problem np: psująca się atmosfera w pracy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuroi Neko Posted May 19, 2011 Author Share Posted May 19, 2011 Hehe... No to już sie zaczyna sprawdzać -,- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts