romanowa Posted May 19, 2011 Share Posted May 19, 2011 (edited) Witajcie, dziś mnie i mojej przyjaciółce przyśniły się takie same sny. W obu przewijał się motyw ognia(pożary), lodu i poranionych nóg. Kiedy się zgadałyśmy, że miałyśmy w snach te samy obrazy to byłyśmy przerażona, proszę, czy ktoś może powiedzieć co to znaczy? Edited May 19, 2011 by romanowa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dirty Posted May 19, 2011 Share Posted May 19, 2011 Nie wiem co to znaczy, ale na pewno miałyście ten sam sen za sprawą telepatii. Czytałam ciekawą książkę na temat snów, było tam coś o snach wspólnych ale głównie opisane przypadki podobne do Waszego,niestety nie mogę teraz odszukać fragmentów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest cyganicha Posted May 20, 2011 Share Posted May 20, 2011 Telepatia ale dodałabym do tego wspólne przeżycia na jawie, znajomość to połączyło również.U obu motyw ognia, lodu i poranionych nóg-rozumiem to jako nadchodzące przykre wydarzenie dla Was. Pożar-niepowodzenie, które zburzy stabilizację.Lód, zima zapowiedź zmartwień,okres trudny emocjonalnie.Nogi-stopy?całe nogi? Obie? lewa?prawa - to tez ma znaczenie.Trochę za mało podałaś szczegółów ale ogólna interpretacja według mnie taka jak napisałam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
romanowa Posted May 20, 2011 Author Share Posted May 20, 2011 U mnie to były poranione obie łydki, takie brzydkie, zaropiałe, okropne otwarte rany. U przyjaciółki nogi zatrzaśnięte w jakąś pułapkę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pysiaczek Posted May 21, 2011 Share Posted May 21, 2011 Zuziala przejrzyj ten wątek http://www.ezoforum.pl/ogolnie-o-snie-i-snieniu/2406-wspolny-sen-kilku-osob.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts