ewwa Posted May 20, 2011 Share Posted May 20, 2011 często sni mi sie ze jestem bita przez innych ze wsi , ze gdzies uciekam badz jadę śni mi sie tez własny slub. 2. dlaczego tak sie dziekje? jak ktos chłopoak wpadł mi w oko to miałam z nim sny? dlaczego? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zibit Posted May 21, 2011 Share Posted May 21, 2011 Uciekasz od problemów zamiast się zn imi zmierzyć... masz w sobie jakies nie fajne ,niechciane emocje,przeżycia.Zacznij medytować i wejdz w glab siebie.. sproboj to zaakceptować. Myślę że to będzie to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ewwa Posted May 21, 2011 Author Share Posted May 21, 2011 Dzięki za tłumaczenie. rzeczywiscie mam niefajne przezycia uciekam od ludzi a mojej wsi , bo mi sie zle kojarzą. jak byłam dzieckiem to mnie nieakceptowali , odrzucali wręcz mieli mnie za idiotke. a drugie chłopak poznałam troche mnie rozczarował ma trudny charakter tez jest jedynakiem. No tak to wygląda u mnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zibit Posted May 21, 2011 Share Posted May 21, 2011 Przyjmij to godnie na klate ;] pewnie masz archetypa cienia... pogadaj z nim bo to czesc ciebie.. zaakceptuj go a wtedy bedziesz sobą.Bedziesz bez zmartwien.No i też możesz sie zawsze wyprowadzic skoro tak zle. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts