Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,piszę do was bo mam pewien problem.I to dość bolesny. Od 2-3 miesięcy zajmowałam się czakrami.Ale z braku czasu przestałam.Już jakieś 4 tygodnie. I od 2 tygodni mam bardzo bolesny problem.Codziennie boli mnie splot.Ten ból okropny. Czuję jakby ktoś wbijał mi w mięso gorącą igłę.Piecze mnie,szczypie i to bardzo.Czuję jakbym miała jakiś skurcz,lub jakby była tam jakaś rana.Tak mnie piecze.Do tego jeszcze kiedy ktoś mi dokuczy, to strasznie boli mnie czakra serca,która też daje się we znaki poprzez kłucie.Ale nie tak często jak splot.Czakram gardła też mi się odzywa poprzez bolesny ucisk. Czy da się coś z tym zrobić?,bo ten ból na splocie jest paskudny.I czasem czuję takie łaskotanie na czubku głowy,jakby coś z niej schodziło.

Pozdrawiam

Gość Erza
Napisano

Kochana, a może to dolegliwości stricte zdrowotne, a nie czakra.

Może masz kamienie w pęcherzyku żółciowym, albo chorujesz na wrzody żołądka.

Najpierw trzeba taką możliwość sprawdzić.

Napisano

miałam badania nic nie wykazały,a zapomniałam napisać bo się spieszyłam mam też straszne wahania nastroju

Gość Erza
Napisano

chyba przedobrzyłaś z medytacją, czakrami...

przez nieprawidłową pracę z czakrami mogłaś zaburzyć swoją energetykę... i stąd wahania nastroju, bóle

być może za szybko chciałaś osiągnąć efekty i wszystko się posypało

Napisano

Nie nie chodziło mi żeby szybko osiągnąć efekt.Dla mnie najważniejsza jest cierpliwość z czakrami i ich harmonia.Jeśli je zaburzyłam co mogę zrobić?

Gość Erza
Napisano

Kochana, ja niestety Ci nie pomogę, bo wiem niewiele więcej niż Ty na temat czakr.

Załóż może osobny wątek z prośbą o pomoc w diagnozie czakr, są tu specjaliści i na pewno Ci ktoś pomoże.

Napisano

Ostatnio jedna dziewczyna powiedziała mi że mam bardzo duży blok na spocie

Gość Erza
Napisano

i tak może być

popracuj z kolorem żółtym, otaczaj się nim, pij z żółtego kubka

afirmuj:

* Moja siła i moc są we mnie, nie muszę ich szukać na zewnątrz.

* Otwieram się na wewnętrzną moc.

* Moje zdrowie jest w moich rękach.

* Mam prawo odmówić, jeśli nie mam na coś ochoty.

* Wierzę, że dzieje się to co jest dla mnie najlepsze.

to może pomóc

Napisano

koleżanka dobrze mówiła masz b mocno zblokowana 3 czakrę wyszły Ci zanieczyszczenia karmiczne oczyść je a będzie dobrze czakry harmonijnie się oczyszczają dobrze

Napisano

Czyli muszę ją oczyszczać tak jak to wcześniej robiłam? A te zanieczyszczenia karmiczne to co to jest? i czy one znikną?

Napisano

zanieczyszczenia karmiczne nie znikają wejdź sobie w karmę na Gogle i zobacz co to jest i dlaczego się oczyszcza zacznij z nią pracować potem możesz oczyszczać czakry

Napisano

typowej książki nie mam , tylko wzmianki w różnych pozycjach, i trochę luźnych materiałów.Pewnie ktoś się odezwie i poda jakieś pozycje.