ollii Posted May 22, 2011 Share Posted May 22, 2011 strasznie zainteresował mnie mój ostatni sen. śniło mi sie mianowicie, że byłam u lekarza a on powiadomił mnie ze za sześc dni umrę.. dla mnie to była dziwna wiadomość bo w tym śnie z jednej strony chciałam umrzeć a z drugiej jednak nie... nagle przeniosłam sie o te sześc do przodu, nadszedł ten moment kiedy powinnam odejść, ale jednak nic sie nie stało i żyłam dalej.. Co to może oznaczać??? Muszę przyznać jest to jeden z moich najdziwniejszych i najbardziej przerażających snów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astra Posted May 24, 2011 Share Posted May 24, 2011 W języku podswiadomosci szesc dni moze oznaczac rownie dobrze szesc miesiecy lub lat...Moze to zatem oznaczac ze po takim wlasnie czasie "umrzesz" to znaczy - dokona sie w twoim zyciu wielka zmiana -wewnetrzna lub zewnetrzna- po ktorej nic juz nie bedzie takie jak przedtem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts