magdak86 Posted May 23, 2011 Share Posted May 23, 2011 Śniło mi się, że śpię w swoim łóżku. Usłyszałam drzwi i chciałam sprawdzić co to. I wstałam z pięć razy, ale okazywało się, że cały czas spałam. Totalny bezwład. Więc chciałam zsunąć się z łóżka. Spadałam z niego( jest dosyć wysokie) i bałam się, że upadku, ale nic nie poczułam. I znowu uświadomiłam sobie,że wcale nie spadłam, bo dalej śpię. Ciężko mi było oddychać i zorientowałam się, że mam szyję obwiniętą szlafrokiem. Bardzo proszę o interpretację, gdyby ktoś miał pomysł co to znaczy. Te sny mam cały czas. Słyszę hałas, próbuje wstać, totalny bezwład ciała i cały czas próba obudzenia się we śnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ania098718 Posted May 24, 2011 Share Posted May 24, 2011 ja też tak mam. Czytałam trochę o tym.To porażenie senne. Dzieję się to zazwyczaj jak chcesz się szybko wybudzić z głębokiego snu. Porażenie przysenne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts