rocky1990 Posted May 23, 2011 Share Posted May 23, 2011 Witam, ostatnio miałem pewien sen, o którym nie mogę zapomnieć. Mianowicie w tym śnie zabiłem dorosłego mężczyznę. Od początku. Okazało się że ktoś ukradł mi pewną rzecz. Ja znalazłem podejrzaną osobę, był nią mężczyzna w średnim wieku udający że porusza się o kuli. Kiedy się zorientowałem złapałem go wepchnąłem do łazienki w swoim domu w celu odzyskania swojej rzeczy i sięgnąłem po nóż. Nie miałem złych zamiarów. Po wepchnięciu gościa do łazienki sam do niej wszedłem i zamknąłem drzwi na klucz żeby mi nie uciekł. On odrzucił kule i okazało się że jest sprawny, wyciągnął nóż i zranił mnie w brzuch wbijając 3 cm ostrza. patrzał mi w oczy. Użyłem swojego noża wykonując parę płytkich pchnięć brzuch. On jednak nie zareagował na to. Nadal stał. po tym zrobiłem podłużne cięcia na brzuchu i w okolicy barków a na koniec poderżnąłem mu gardło po czym padł i się wykrwawił. Co to oznacza? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts