Skocz do zawartości

Panna Ryba i Pan Skorpion

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Zaryzykuję opinię, choć próba oceny dwóch znaków wodnych o nieco filozoficznej naturze w Małpie jest obarczona bardzo dużym ryzykiem

Ogólnie bardzo ciekawy związek z dużymi szansami. Niewiele konfliktów, a jeżeli są to mogą zostać z pewnością przy dobrej woli obu stron przezwyciężone. Szansą jest wspólny cel i wcale nie materialny, choć uważam że to bardziej kobieta (TY) powinna zaimponować temu wyjątkowe przebiegłemu nawet jak na Skorpiona Skorpionowi, bo on Tobie z pewnością imponuje, choć może lepszym jest słowo że on Cię czaruję a zarazem trochę bada. Jego (Pana) główną wadą może być momentami bezpośredność, choć może to być tylko gra, w której on jest naprawdę dobry. Nie wiem które z was jest bardziej zorientowane na Ja, choć twoja Rybia natura i jego naturalna dobroć trójki (On) powinny nieco hamować wasze egocentryczne zapędy. Myślę, że skoro on już Cię pokocha, będziesz potrafiła go utrzymać swoim czarem. Małe ostrzeżenie, on zawsze patrzy i widzi więcej niż byś może chciała. Tak mi to wychodzi, ale proszę potraktuj to jako opinię amatora

Edytowane przez glorfindel
Napisano

Przepraszam trochę się pomyliłem w obliczeniach, wieczorem poprawię bo wydawało mi się że rocznik 82 coś niewyraźnie przeczytałem.

Napisano

Poszło. Teraz już powinno być "dobrze". Pozdrawiam i proszę o rezerwę w interpretacji.