Sara18_80 Napisano 25 Maja 2011 Napisano 25 Maja 2011 Mam prośbę ogromną na skrypt dający kopa i pęd. Mam totalny słomiany zapal do wszystkiego, zawsze znajde coś ważniejszego. Wciąż przemawia przez mnie i chcę i zrobię to zaraz. Potrzebuje bardzo mocny skrypt pchający mnie do działania w każdej sferze życiowej. Doprowadzanie spraw do końca kiedy się je zaczeło. Mam już tego dość i samej jest mi ciężko to zmienić proszę o pomoc. Cytuj
Sara18_80 Napisano 26 Maja 2011 Autor Napisano 26 Maja 2011 No dobrze podobno kiedy szukasz to znajdziesz. Czy mogłabym choć zapytać czy na cosik takiego jak opisałam taki skrypt będzie dobry? HAGAL - DAGAZ - IWAZ - EHWAZ - TIWAZ Znalazłam gdzieś na necie... kto szuka ten znjadzie podobnoż Cytuj
gullfaxi Napisano 26 Maja 2011 Napisano 26 Maja 2011 nietypowa prośba osobiscie doradzilem zeby robic skrypt sam go wykonam bo osoba nie zajmuje sie ezoteryka sprawa ma sie tak chodzi o sprzedaż konia który się tu gdzie jest meczy a tak poszedł by w dobre ręce i byłby wreszcie leczony i miałby godziwe warunki jest to skrypt który mógłbym robić dla siebie ale ja nie mam możliwości a on jak tak dalej pójdzie trafi do rzeźni ale obawiam sie oporu na zasadzie małpiej złośliwości i na zasadzie nie bo nie i [ocenzurowano] i pytanie czy skrypt będzie działał od momentu uświęcenia mimo ze będę miał go ja a nie osoba dla której jest zrobiony dostanie go 4dni max przed rozmowami w tej sprawie Cytuj
gullfaxi Napisano 27 Maja 2011 Napisano 27 Maja 2011 nie napisalem precyzyjnie skryptu niemam a chodzi mi o to czy możesz pomoc ułożyć i czy bedzie dzialal u mnie mimoze adresatem jest ktos inny Cytuj
Sara18_80 Napisano 27 Maja 2011 Autor Napisano 27 Maja 2011 jeszcze trzeba znaleźc cos mądrego hihihi.ja nie stosuje w skryptach runy hagal. Jutro postaram sie dac jakis skrypt. cierpliwosci.... Bardzo dziękuje Zosiu oczywiście będę czekać bużka Cytuj
gullfaxi Napisano 27 Maja 2011 Napisano 27 Maja 2011 piekne dzieki czekam cierpliwie i bardzo dziekuje Cytuj
Sara18_80 Napisano 4 Czerwca 2011 Autor Napisano 4 Czerwca 2011 Zosiu czy ja też mogę sie przypomniec? Cytuj
mirasis Napisano 9 Czerwca 2011 Napisano 9 Czerwca 2011 Witajcie! Czy ja rowniez moglbym podlaczyc sie do prosby Sary... Cos na ten "slomiany zapal" Prosze Zosiu!!! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi